Grzech35 2 Posted December 6, 2010 Mam takie pytanie - czy ktorys z odtwarzaczy odtwarza obrazy plyty BlueRay 3D ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrew150 0 Posted January 22, 2011 Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanie - też mnie to interesuje. Czy jest na rynku odtwarzacz (jeśli tak to jaki), który odtwarza obraz blu-ray 3D iso. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Quote Share this post Link to post Share on other sites
azooo 23 Posted January 22, 2011 Na obecną chwilę żaden. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted January 22, 2011 Najszybciej DUNE ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,500 Posted January 22, 2011 (edited) Najszybciej DUNE ... Żaden nie odtwarza obrazów BD 3D nagranych jako 1080p dla każdego oka. Dune Smart H1 (a zapewne i pozostałe z rodziny oraz HD Max) oraz C-200 odtwarzają BD 3D z iso lub struktury nagrane SBS. Jest kilka wydan niemieckich tak zrobionych BD. Pozdro Edited January 23, 2011 by pmcomp Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted January 22, 2011 Kwestia softu ... popracują i dołożą w aktualizacji firmware, bo parcie na temat jest duże, a sprzęt ma możliwości. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,500 Posted January 23, 2011 Kwestia softu ... popracują i dołożą w aktualizacji firmware, bo parcie na temat jest duże, a sprzęt ma możliwości. Obawiam się że braku HDMI 1.4 nie przeskoczą. I wtedy może być tak jak w przypadku PS3 czyli BD 3D bez dźwieku HD. I wtedy nawet splitter nie pomoże . Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted January 23, 2011 Jeśli z płyty może latać 3D , to z BD ISO tylko kwestia czasu . Quote Share this post Link to post Share on other sites
montas 85 Posted January 23, 2011 A hd audio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,500 Posted January 23, 2011 A hd audio? Nie czytasz ... dotychczasowe playery NIGDY bo nie mają HDMI 1.4. Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,500 Posted January 23, 2011 Jeśli z płyty może latać 3D , to z BD ISO tylko kwestia czasu . A w którym to niby playerze sieciowym lata z płyty BD 3D w pełnym 1080p ??? Bo ja takiego nie znam. A wszystkie stacjonarne (oprócz PS3) mają wyjście HDMI 1.4. Pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted January 23, 2011 Jasne, miałem na myśli OPPO 93/95 i jego zdolności jako streamer, a z rozpędu napisalem o DUNE. Oppo póki co czyta m2ts-y z zewnątrz - na AVSF chłopcy już ćwiczą tematy z OPPO 93, trzeba obserwować ... Quote Share this post Link to post Share on other sites