Skocz do zawartości
sterbid

Mit super czerni plazmy

Rekomendowane odpowiedzi

boo - nie trzymaj się "stylu" prowadzącego wątek.

(znowu można zapytać , jaki to CRT , z czym porównywany itp....):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sobie tak mysle ze ostatnio na forum troche "wiocha" sie zrobila. W kilku tematach to mi nawet odpisywac sie nie chce bo trudno dac jakies sensowne odpowiedzi nie znizajac sie do pozimu "ciuli, masturbacji ........ " Wiele wpisow jest jak na "spotkaniu pod budka z piwem".

Moze nalezalo by troche ograniczyc takie wpisy bo jak ktos nowy wpadnie na to forum to moze myslec ze od zawsze tutaj tak jest :D

pozdr. dawmac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba będzie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no może z pewnym stwierdzeniem przesadziłem ale to forum jest dla wszystkich zainteresowanych a nie tylko dla tych posiadających wyłączność na tajemną wiedzę HD ,rozdzielaną z wielką estymą na tym forum. Jeżeli ona Was Panowie rozpiera i pozwala na traktowanie pozostałych interanutów tak wyniośle , to prosze złożyć CV do Samsunga , Panasonica lub Sony . Tam Was docenią a Wasza wyjątkowa wiedza się przyda. Tu jednak należy brać pod uwagę ,że jest to miejsce na powiedzielnie się uwagami i infornacjami przez zwyczajnych pospolitych oglądaczy. I wcale nie należy je lekceważyć bo Panowie dokonali tysiące pomiarów.

Edytowane przez sterbid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
no może z pewnym stwierdzeniem przesadziłem ale to forum jest dla wszystkich zainteresowanych a nie tylko dla tych posiadających wyłączność na tajemną wiedzę HD ,rozdzielaną z wielką estymą na tym forum. Jeżeli ona Was Panowie rozpiera i pozwala na traktowanie pozostałych interanutów tak wyniośle , to prosze złożyć CV do Samsunga , Panasonica lub Sony . Tam Was docenią a Wasza wyjątkowa wiedza się przyda. Tu jednak należy brać pod uwagę ,że jest to miejsce na powiedzielnie się uwagami i infornacjami przez zwyczajnych pospolitych oglądaczy. I wcale nie ,że należy je lekceważyć bo Panowie dokonali tysiące pomiarów.

nie wytrezymalem i musze Ci odpisac.

Forum jak wiekszosc forum sluzy do rozmowy, dzielenia sie informacjami, dawaniem rad, dyskusji czasami lagodnej a czasami dosc agresywnej ale akurat na tym forum od kad pamietam starano trzymac sie poziom. Wiele osob czasami ponosza nerwy a to ktos na kogos z czyms wyjedzie ale po chwili jest ok. Potrafia sie tutaj osoby dogadac ale ZAWSZE jest to jakis tam poziom. Zdania sa budowane w miare poprawnie, logicznie i zawieraja jaaks tam tresc. Wiele twoich wypowiedzi jest jak naglowek z FAKT. Szukasz sensacji, udawadniajac innym ze zyjemy w swiecie opentanym przez wyznawcow plazm ktore sa szare. Praktycznie kazdy o tym wie jakie ma zalety i jakie wady kazda z tych technologi. To nie jest nic nowego.

Mozna prowadzic rozmowe, mozna wymieniac sie pogladami ale staraj sie forumulowac swoje wypowiedzi tak normalnie, tak jak bys rozmiawial z drugim przyjaznie tobie nastawionym czlowiekiem a nie wrogiem. Naprawde nikt na tym forum nie jest przeciwko tobie. Nikt nie odda zycia w immie "czarnosci" plazmy.

Potraktuj nas na forum jak kumpli z ktorymi sie rozmawia po kolezensku a nie jak ciemna mase ktorej trzeba sprzedac newsa.

pozdr. dawmac

PS. nie wsciekaj sie na mnie, chodzi mi tylko o to aby jak ma sie chwilke to mozna bylo z ciekawoscia to forum poczytac a ja niektore twoje wpisy po dwa, trzy razy czytalem i nie moglem sie polapac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w czym jest problem nie rozumię , tu chyba bardziej chodzi o czyjeś urażone ambicje ale nie moje. Fakt jest faktem ,że wyświetlacz plazmowy użytkowany w normalnych dziennych sytuacjach zwyczajnie szarzy . Oczywiście gdy stworzymy odpowiednie zaciemnione pomieszczenie wówczas nie ma tego problemu ale tez nie do końca. I z tego powodu np ja zrezygnowałem z kupna wyświetlacza plazmowego mimo tego ,że kusiło mnie te 63 cale i to wszystko. Pisze to aby inni zwrócili tez na to uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może w głębi duszy jesteś sfrustrowanym użytkownikiem LCD , tak na prawdę żałujesz tego że nie kupiłeś PDP ... A tu na forum za wszelką cenę szukasz utwierdzenia się w swojej decyzji i potwierdzenia swojego jedynie słusznego wyboru ...

Sorry z takimi problemami do psychoanalityka ...

A czuję że tak jest na 100 % świadczy o język jakiego używasz ...

Jaka prawda jest każdy wie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje zdanie jest takie używanie słowa czerń w stosunku do PDP LCD czy LED jest małym nadużyciem z bardzo małymi wyjątkami jak Kuro 9g i Sharp xs1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A może w głębi duszy jesteś sfrustrowanym użytkownikiem LCD , tak na prawdę żałujesz tego że nie kupiłeś PDP ... A tu na forum za wszelką cenę szukasz utwierdzenia się w swojej decyzji i potwierdzenia swojego jedynie słusznego wyboru ...

Sorry z takimi problemami do psychoanalityka ...

A czuję że tak jest na 100 % świadczy o język jakiego używasz ...

Jaka prawda jest każdy wie :D

biedronka po co takie docinki ?

pozdr. dawmac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani biedronka jak ja zacząłem korzystałać z plazmy to Pani na księdza mówiła Zorro. pozdrawiam Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to już sobie pogadaliście. Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...