Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Właśnie wracam z HMV.... Nie chcę was dobijać ale Obcy jest już za 36 euro

a powrót do przyszłości jeszcze tańszy bodajże za 26 jurków...

Znalazłem też zabójczą broń z napisami pl. 46 euro (jeno nie wiem czy na wszystkich częściach potem sprawdzę )

IMPERIAL RZĄDZI - gorsze niż SS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przechodząc przez http://www.topcashback.co.uk/hmv dodatkowo 6% cashback czyli jeszcze jakieś 1.50 taniej :)

We wrocławskim media na bielanach obcy za 399zł (czarna okładka z fejshugerem:) ) super promocja, brać!:) a ja głupi dałem 100 pare zł w uk :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary link - wyszukiwarka pokazuje tylko to czarne badziewie i JAJO ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sobie dodałem lektora z DVD i mam pełne wydanie pl. a Imperial olewam i nie będę czekał aż oni zamówią u FOXA wersję z lektorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sobie dodałem lektora z DVD

Imperial ma niewątpliwie problemy z obsługą TsMuxer, może podesłać im instrukcję obsługi tego DARMOWEGO programiku?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na amazonie Obcy staniał do 28.99 (8.50 funta obniżki) co przy lekkim przeliczeniu i darmowej wysyłce z Amazonu daje niecałe 140zł.

U nas też staniał - z 499zł na 399zł:))

Ciekawe, czy jakby ktoś kupił wydanie UK, potem poszedł do Media kupił wydanie nasze, podmienił płyty i oddał obcego do media z jakiś tam powodów to by się zorientowali:) To taka alternatywa na polska wersje za 140zł:)

• Lubię 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na amazonie Obcy staniał do 28.99 (8.50 funta obniżki) co przy lekkim przeliczeniu i darmowej wysyłce z Amazonu daje niecałe 140zł.

Ciekawe, czy jakby ktoś kupił wydanie UK, potem poszedł do Media kupił wydanie nasze, podmienił płyty i oddał obcego do media z jakiś tam powodów to by się zorientowali:) To taka alternatywa na polska wersje za 140zł:)

Po co tak kombinować ... idź i po prostu ukradnij :angry: .

Albo pozycz mi jakąś płytę a ja ci podmienię.

Nie pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co tak kombinować ... idź i po prostu ukradnij :angry: .

Albo pozycz mi jakąś płytę a ja ci podmienię.

Nie pozdro.

Oho, chyba jakiś zespół napięcia ...:) nic nie będę kradł - nie oceniaj innych swoją miarą. Ja mam wydanie z UK i mi ono w zupełności wystarcza.

Tak pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Każdy kto kupuje w Polsce wie że nie można oddać rozpakowanego filmu, chyba że udowodnisz wadę producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak chociażby napisów na dwóch z 6 płyt to dostateczna WADA przy tej cenie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oho, chyba jakiś zespół napięcia ...:) nic nie będę kradł - nie oceniaj innych swoją miarą. Ja mam wydanie z UK i mi ono w zupełności wystarcza.

Tak pozdro

Nie mierzę swoją miarą tylko Twoją. Przeczytaj dokładnie co napisałeś i się nad soba zastanów :angry: :angry: :angry:.

No comment.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mierzę swoją miarą tylko Twoją. Przeczytaj dokładnie co napisałeś i się nad soba zastanów :angry: :angry: :angry:.

No comment.

Pozdro

Zastanawiam się, zastanawiam i dochodzę do wniosku, że mała doza humoru to może być dla niektórych na forum za dużo. Jeśli poważnie myślałeś, że będę sobie zawracał głowę zamawianiem z UK, chodzeniem do Media, podmianami i narażaniem się na wstyd i nie wiadomo jeszcze jakie konsekwencje dla polskich napisów w filmie to gratuluję. Rzuciłem drobnym żartem, a Ty od razu wyzwałeś mnie od złodziei. Zdaje się, że w psychologi nazywa się to projekcją - przekazanie własnych wad i problemów na innych:)

• Lubię 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się, zastanawiam i dochodzę do wniosku, że mała doza humoru to może być dla niektórych na forum za dużo. Jeśli poważnie myślałeś, że będę sobie zawracał głowę zamawianiem z UK, chodzeniem do Media, podmianami i narażaniem się na wstyd i nie wiadomo jeszcze jakie konsekwencje dla polskich napisów w filmie to gratuluję. Rzuciłem drobnym żartem, a Ty od razu wyzwałeś mnie od złodziei. Zdaje się, że w psychologi nazywa się to projekcją - przekazanie własnych wad i problemów na innych:)

Brak "skruchy" i obrażanie innych. Jak się pisze takie posty to trzeba ponosić tego konsekwencje. Ja sie tam poczucia humoru nie dopatrzyłem.

Ban od pisania na 30 dni.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak "skruchy" i obrażanie innych. Jak się pisze takie posty to trzeba ponosić tego konsekwencje. Ja sie tam poczucia humoru nie dopatrzyłem.

Pozdro

Dajcie spokój...

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bez jaj. Za takie coś dawać bana? Lewą nogą wstałeś dzisiaj?

Edytowane przez Gieferg
  • Lubię 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bez jaj. Za takie coś dawać bana? Lewą nogą wstałeś dzisiaj?

Sugerowanie chamskiej kradzieży (nawet w żartach) jest według Ciebie akceptowalne i normalne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum gdzie akcpetowalne i normalne jest, że ludzie otwarcie (i nie żartem) przyznają, że kupują odtwarzacze żeby oglądać "filmy ściągnięte z netu" taki żart to nie powinien być problem :rolleyes:

Edytowane przez Gieferg
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję wrócić do wątku głównego.

Wszystkie kolejne posty OT będą usuwane.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak z innej beczki istnieje na Blu-Ray jakiekolwiek wydanie Alien 1-4 co ma PL ścieżkę audio?

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie istnieje i raczej szybko nie zaistnieje. Jedyne co można zrobić to dopasować sobie domowymi sposobami lektora z DVD do kopii BD, ale nawet wtedy będzie to tylko do wersji kinowych wszystkich czerech filmów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złożyłem reklamację w Empik na brak napisów... Grzecznie przeprosili i dali dodatkowe 10% upustu... Może dało by się coś jeszcze ugrać ale nie mam czasu na bieganinę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostaję taki upust w empiku ot tak, po prostu ;) Nie muszę skarżyć się na brak napisów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj tak: 1. STOP (resume off), 2. TOP MENU wybierz wersję wydłużoną, 3. SET UP wybierz napisy, SEARCH wybierz rozdział.

Dzięki, choć przypadkowo wpadłem na to sam :-)

Dziwne, że napisy pojawiają się dopiero po opcji STOP/Resume. Wgranie nowej wersji firmware nic nie zmieniło.

Oglądnąłem wszystkie części (4 płyty) i w zasadzie jestem zadowolony z jakości obrazu i dzwięku. Wydaje mi sie nawet, że starsze częsci mają lepszy obraz :-)

Przede mną jeszcze dodatki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi