Skocz do zawartości
VAMET

Firmware 3.10 dla PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam uprzejmie

Walcząc petycją w swoim czasie o język polski, myślałem, że będzie polski PSStore, XMB, no ale jest XMB.

Pomyślałem, może to i lepiej, wtedy się przyłożą i przetłumaczą dobrze, bo mało jest XMB danych do tłumaczenia.

Niestety nic bardziej mylnego, nawet tutaj można się wyłożyć.

Create New User - Utworzyć nowego użytkownika

Ja pier... Naprawdę tak trudno napisać Utwórz nowego użytkownika

Tłumaczyć się uczyli pod wodą...

Dlaczego w ogóle nie przetłumaczono opcji pod Zarządzanie kontem - Account Management? Klikając tam, gdzie jest teraz Facebook, mamy inne dane do tłumaczenia, jak dane adresowe, profile, avatary, kody do wpisywania itd.

MASAKRA!!! Jest mi wstyd, że byłem pomysłodawcą tej całej akcji, w której pół aktywnego polskiego świata PS3 brało udział...

Jedyny plus tej polonizacji, że można wybrać angielski jako język, a dodatkowo wybrać polską klawiaturę i osobno zestaw znaków Latin-2.

Wtedy polskie ogonki znajdą się przy pisaniu wiadomości...

Jak można tak spierd... kilka słów, niektóre tłumaczenia zwrotów to... BEZ KOMENTARZA...

Zastanawiałem się, czy wprowadzą polskie znaki dla wszystkich rodzajów czcionek, czyli 3 Original, Rounded i Pop, no i poszli na łatwiznę, w ogóle nie ma już do wyboru Pop i Rouned, został Original. Szok... Lenie śmierdzące...

O AXN w ogóle się nie wypowiadam, bo musielibyście mi tutaj BANa założyć...

Panowie tak wygląda właśnie praca SCEP, SCEE - trzymaj Felek a ja lecę po pieniądze...

Z poważaniem

Edytowane przez VAMET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło matko no to super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyżby korzystali z tego samego tłumocza co LEM przy COD MW2? najwyraźniej polska jeszcze nie dorosła do tego etapu, że jeśli coś się spolszcza robi się to na przyzwoitym poziomie. nadal robi się to na odwal, płacąc zapewne grubą kase, a efekty są takie że zapaleńcy bez ukończonej anglistyki zrobiliby to lepiej gdyby tylko ktoś dał im możliwość. najbardziej boli, że kiche odwalaja takie firmy jak LEM i SCEP, które kreują się na 'frontem do klienta', standardy, lokalizacja 2.0 ect.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Axn działa, chyba trzeba wyłączyć i włączyć konsole (ktoś podał opis na blogu eu od PS3) To samo jest na stronie internetowej AXN, film z lektorem i serial, na BBC iPlayer wygląda to lepiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spodziewałem się czegoś lepszego... A tu lektor; brak fullscreena...

Niemniej inicjatywa ciekawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z BBC iPlayerm jest lipa, bo trzeba mieć IP z Wysp żeby cokolwiek zobaczyć :-(

A na AXN da się odpalić full sreen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
w PSP też dołożyli kanał TV !!!

Ja mam wgrany najnowszy soft , jest po PL ale nie mam ikony TV gdzie jest AXN jak to cholerstwo uruchomoć !!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie miałem ikonki z axn - pomogło wylogowanie i ponowne zalogowanie się na konto.

Aha pisząc "brak fullscrena" miałem na myśli to, że to "coś" co jest to raczej trudno fullscrenem nazwać....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja mam wgrany najnowszy soft , jest po PL ale nie mam ikony TV gdzie jest AXN jak to cholerstwo uruchomoć !!!!!!!

Zapuść sobie jakąkolwiek gierkę z twardziela, a potem wyjdź z tej gry. Pojawi się ikonka TV. Miałem podobny problem, ale gdzieś w sieci natrafiłem na taką poradę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zapuść sobie jakąkolwiek gierkę z twardziela, a potem wyjdź z tej gry. Pojawi się ikonka TV. Miałem podobny problem, ale gdzieś w sieci natrafiłem na taką poradę.

Dzięki pomogło :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a ja nie mam nic ale moze to dlatego ze mieszkam w niemczech ?

Tat; na "telewizję" załapaly się tylko, i utaj stosowny cytat :)

"Poland AXN

Czech AXN and Animax

Slovakia AXN and Animax

Hungary AXN and Animax

Romania AXN and Animax

Bulgaria AXN"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi