Skocz do zawartości
ekstro

Nowe promocje w N i pakiet NOC

Rekomendowane odpowiedzi

Co do kartonu i sprawdzenia to pisaliśmy w temacie o Turbo.

Przecież moge tylko dokupic soft i rozszerzyć nrec do Turbo. I własnie chce mieć taką możliwość korzystając z podpisania ponownej umowy i otrzymania nowszego modelu.

A nie potrzebuje droższej promocji bo nka jest tylko dla mnie 1go więc i tak wszystkiego nie wykorzystam.

Tylko po h..j mi pod koniec umowy babka wydzwaniała 3 razy,po skonczeniu facet kolejne 3 razy a jak już chce podpisać ponownie to robią problemy!!?? To jest właśnie ich podejscie.

Jak sie wk.. to wezme polsat i niech sie odczepią.

Edytowane przez pawel973

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak myslicie ? czy przeslą tez do zwykłego recordera soft z Turbo ? tzn chodzi mi o menu

logicznie myslac jest to prawdopodobne, ale czy bedą wspierali dalej starsze dekodery .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie prześlą, nawet gdyby to było technicznie możliwe, to jest marketingowo nieuzasadnione. Nie po to wszędzie podkreślają domniemaną, czy też rzeczywistą, wyższość nowego sprzętu nad starym, żeby sobie robić takie "kuku".

Edytowane przez SlawekR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie prześlą, nawet gdyby to było technicznie możliwe, to jest to marketingowo nieuzasadnione. Nie po to wszędzie podkreślają domniemaną, czy też rzeczywistą, wyższość nowego sprzętu nad starym, żeby sobie robić takie "kuku".

Oczywiście ze nie prześlą nawet jakby to było możliwe. Po co? Konkurencja pod tym względem daleko w tyle, nie ma się po co spieszyć.

Autorus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wittam,

mam krótkie pytanko. Kończy mi się umowa. czy mogę ją zerwać i od razu podpisać nową umowę na promocyjnych warunkach? Niestety jak większośćfirm w Polsce, N również woli mielić nowych klientów a nie budować lojalność dotychczasowych.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie ze możesz, tylko kiedy ci sie ta umowa kończy konkretnie? Bo jak za ponad miesiąc to szybko pisz wymówienie i za miesiąc ci rozwiążą , a jak mniej niż miesiąc to rozwiązanie umowy trwa 3 miechy.

Pierwszą opcję sam zastosowałem.

Autorus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info. Mam czas do końca listopada na 1-miesięczne rozwiązanie umowy.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czyba wiesz,że jak np. dzisiaj wypowiadasz to rozwiązanie jest dopiero 31.12 !?

Czyli kolejny pełny miesiąc po tym ,w którym składasz wypowiedzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiem wiem. Ale od 1 stycznia będę miał wszystkie pakiety do końca umowy za 48 PLN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ja tez mam kilka pytan w sprawie promo WR czy wszsytkie opcje dodatkowe ktore sa jakis czas gratis(np jak zamawiam przez neta mam nfilm hd przez 6 miesiecy gratis) trzeba jakos anulowac czy zglosic ze nie chcemy juz dalej korzystac czy poprostu zostana odlaczone i po sprawie bo zebym nie byl zaskoczony jak mi dowala do abonamentu jakies oplaty dodatkowe druga sprawa to dekoder bo nie wiem czy bede cos nagrywal przewijanie itd sie przyda VOD napewno nie itd wiec zastanawiam sie nad zwyklym chodz 48zl za dekoder z dyskiem to niewiele czy to bedzie mialo jakies znaczenie w ogladaniu tv jakie sa plus minusy itd? kolejna sprawa to domyslam sie ze polsat jedynie z siatki? a co z tv4 (zona+seriale)? i ostatnia sprawa czy moge oplacic abonament13miesiecy za jednym razem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te na miesiąc odłączają automatycznie. Nfilm musisz zgłosić przed zakończeniem promocjii.

Nie zastanawiaj sie i bierz recordera za 5 dych,to nie majątek. Polsatu i tv4 nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zaskoczony jak mi dowala do abonamentu jakies oplaty dodatkowe druga sprawa to dekoder bo nie wiem czy bede cos nagrywal przewijanie itd sie przyda VOD napewno nie itd wiec zastanawiam sie nad zwyklym chodz 48zl za dekoder z dyskiem to niewiele czy to bedzie mialo jakies znaczenie w ogladaniu tv jakie sa plus minusy itd? kolejna sprawa to domyslam sie ze polsat jedynie z siatki? a co z tv4 (zona+seriale)? i ostatnia sprawa czy moge oplacic abonament13miesiecy za jednym razem ?

tu się nie ma co zastanawiać, recorder to zupełnie inna bajka. Że tylko wspomnę o przewijaniu reklam na TVN (tak z 25% filmu) i innych kanałach, oglądanie filmu na raty, powtórzenie wątpliwej sytuacji na boisku - można przedyskutować decyzję sędziego ;) itd...

Polsat jedynie z siatki albo (być może za jakiś czas) z naziemnej cyfrówki.

Abonament AFAIK trzeba płacić co miesiąc ale polecenie zapłaty albo zlecenie stałe w banku załatwia sprawę (pomijając ewentualne dodatkowe koszty VOD)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie Ameryki nie odkryje ale dziś przekonałem sie,ze Nka dzieli klientów na lepszych/droższych i gorszych/tańszych.

Ja zamawiałem recorder w "Wr" 6go i dziś dopiero od nich poszło do kuriera. Kumpel (którego zresztą wciągnąłem do nki) zamówił w czw12go "hollywood" i okazało sie,że dzisiaj tez mu wysłali. Czyli pewnie dostaniemy jutro,razem.

Zatem morał z tego taki,ze jak bierzesz najtanszą promocje to sobie mozesz czekać i czekać na szarym końcu!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i sukinsyny przysłali mi starego recordera. Mówiłem,prosiłem,że chce nowego. Ostatnio jak dzwoniłem pytać o przesyłke to zapewnialii,ze teraz 90% dają CLRA.

Czekałem od 6go po to tylko żeby nie odebrać przesyłki. I jak tu sie nie wk...!!??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale ponoć głupich nie sieją...

Kolego, chciałeś ich przekręcić i się naciąłeś. Klasyk. Rozumiem wkurw, że czekałeś 7 dni roboczych na kuriera (choć to w końcu nic strasznego). Ale to normalne, że skoro mają jeszcze stare dekodery, to ich w pierwszej kolejności będą się pozbywać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Turbo to mozna zamówic chyba od promocji hollywood za 68zł w góre wiec jak wziałes najtansza promocje to chyba turbo jest niedostepny no chyba ze sie myle?

Edytowane przez michalmichalmichal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się.

Chociaż bok nie powinien opowiadać głupot. Dla WR powinny być stare rekordery, a dopiero jak się skończą nowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego ,nie chciałem ich przekręcić tylko gosć ,który do mnie wydzwaniał mówił,ze dają na chybił trafił więc jest szansa ,że otrzymam CLRA. Zrobił też adnotacje,że klient chce dokupić oprogramowanie.

Kolega któremu nie zależy na Turbo ,dostał go (co prawda w Hollywood).

Ten sam gosć poinformował,że do 5 dni bedzie kurier. Zamówiłem 6go,otrzymałem 17go.Goniec na koniu szybciej by to dostarczył.

W trakcie dopytywania sie o moją przesyłke,inny gosć twierdził,że przeważnie dają teraz CLRA.

Więc kto tu kogo w hu..a robi????

Wydzwaniają sami do ludzi,pieprzą to co im pasuje a ludzi i tak mają w [beeep]e!

Edytowane przez pawel973

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No i sukinsyny przysłali mi starego recordera. Mówiłem,prosiłem,że chce nowego. Ostatnio jak dzwoniłem pytać o przesyłke to zapewnialii,ze teraz 90% dają CLRA.

Czekałem od 6go po to tylko żeby nie odebrać przesyłki. I jak tu sie nie wk...!!??

ja zamawialem i przez internet i przez infolinię. W pierwszym przypadku moja umowa po tygodniu zostala wpisana do systemu, natomiast na infolinii w tym samym dniu. Na przesyłkę w przypadku intenrnetu czekalem tydzien ( odmówiłem przyjęcia ) przez infolinię 3 dni i przyjałem .

w obu przypadkach był to nowy Recorder z dyskiem 500, ale zablokowany oczywiście

dodam że jedna promocja to był Holywood a druag Wielka rewolucja - w obu był nowy recorder, wiec pewnie dostałeś pierwszy lepszy z magazynu , po co przyjmowales ?

Edytowane przez adamo_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie,no właśnie nie przyjąłem. Jutro wezme w APS. Niech sie wypchają tym darmowym nFilmem.

Jakiejs babci wyśla CLRA a ja jak prosiłem to dali stary.

Na forum nki też ludzie równo po nich jadą!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kolego ,nie chciałem ich przekręcić tylko gosć ,który do mnie wydzwaniał mówił,ze dają na chybił trafił więc jest szansa ,że otrzymam CLRA.

Chyba nie rozumiesz w takim razie określenia "na chybił trafił"..

Więc kto tu kogo w hu..a robi????

No właśnie, dobre pytanie...

.... Bo znajomi mi powiedzieli, że jak przejdę przez ruchliwą ulicę na czerwonym świetle, to mnie samochód pieprznie, albo może nie ....

Przeszedłem, no i mnie wziął na maskę. Co za znajomych mam, jak mogli mi to zrobić, to przez nich :angry:.

Ludzie, apeluję o trochę rozsądku. Zresztą hr.susel już to podsumował dość dosadnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupi to może on sam jest.

Wielki obrońca nki,dla którego 11 dni to norma.

Skoro ktoś prosi o nowszy model,gość robi adnotacje i że klient chce dokupić soft to mogli by zwrócić na to uwage.

A widze,ze wy bardzo sie wymądrzacie specjaliści. Tylko pamiętajcie,że nie tylko ja miałem podobne przejścia i nie tylko ja narzekam.

A CLRA wziąłem dzisiaj w punkcie bez zadnego problemu.

Edytowane przez pawel973

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A CLRA wziąłem dzisiaj w punkcie bez zadnego problemu.

Wziałes turbo w punkcie w promocji wielka rewolucja? A ile za aktywacje (no czy za tuner jak zwał tak zwał) opłata 199zł tak jak w promocji hollywood? Ciekawi mnie to moze tez bym na takie rozwiazanie reflektował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Turbo masz od HollywooD za 199zł albo Full za 99zł. W Wielkiej Rewolucji jest białas za 0zł do wyczerpania zapasów oraz recorder za 48zł (pewnie może być CLRA jak już nie mają BSLA).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wziąłem w "Wielkiej rew." za 48zł zablokowany. Jak już sie uporają z problemami to dokupie soft.

Wziąłem ostatnie Turbo. Miał jeszcze 2 BSLA i kupe białych ze zwrotów. Mówił chłopak,że zamawiał Turba ale jakoś Nce nie zależy na dostawie.

Wcześniej jak z nim gadałem to mówił,że już w pażdzierniku miał i dawał ludziom CLRA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi