Skocz do zawartości
BXL

Sony Press Conference @ E3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. No więc oglądając prezentacje Uncharted 2 w kółko powtarzałem w myślach: o kur*! o kur*! itd. Do tego doszedł MAG - Massive Action Game, Assassin's Creed II, no i "pięknie" brutalny God of War III. Zapowiadają się wyśmienite kąski. Zaciekawił mnie również Motion Controller, czy jakoś tak. Co do PSP. Grand Turismo, Metal Gear Solid: Peace Walker, Jak & Daxter: Lost Frontier, Motorstorm: Arctic Edge, Little Big Planet. Gdzieś tam przemknęło po raz kolejny Assassin's Creed. Na Gametrailers.com widziałem trailer nowego Soul Calibur: Broken Destiny. Jakby nie było Tekken 6 też zmierza na PSP. Była również prezentacja nowego PSP Go. Według mnie Sony Press Conference wypadło bardzo pozytywnie. Brawo Sony!

Trzymta się!

------------------------------------------------------------------

SiwguelmenPL.png

Edytowane przez SiwguelmenPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli to co było w necie o PS3 slim to fake? hehe kto wie bo pudło wygląda na podobne do PSP Go ; )

Ja jestem zadowolony. Będzie w co grać tak samo jak na X360. Oczywiście mnie się w końcu marzy GT5 ale FM3 na pewno umili czas bo przecież ta gra chyba nigdy nie wyjdzie ; p Dobrze, że M$ coś robi i robi to szybko bo czekanie na Gt5 jest już irytujące.... szkoda tylko, że G25 nie działa z Xem....

Oczywiście Uncharted 2 czy God of War III koszą beret i polecam obejrzeć trailery z gametrailers w HD albo z PS STORE : >

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gt5 powinno byc jeszcze w tym roku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z PS Store można też zassać (pojawiło się wczoraj) FFVII za 36 zł. W oczekiwaniu na FFXIII można przypomnieć sobie czasy świetności PSX :)

W przypadku GT5 to jestem pesymistą - na E3 znowu nie padła konkretna data

Edytowane przez djrobus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale będzie WRC i Nascar : > Tylko jak w WRC będzie taki model jazdy jak w GT2 to podziękuję ; )

Super wiadomość z tym FFVII : )))) bo był tylko w jap na store.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie zapominacie o jednej z najwazniejszych gier tego roku :) MODERN WARFARE 2 dla mnie Must Have,co GT5 to pelna gra przynajmniej obilo mi sie gdzies okolo 2010.

A zegar tyka do 11.10.2009 ;)

Edytowane przez macek.g

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cała konferencja Sony z E3 jest do ściągnięcia z US PS Store - 3 części w 1080p, w sumie ca. 4,5GB.

Jak ktoś nie oglądał, polecam część 1 (Uncharted 2) oraz 3 (GoWIII).

Uncharted 2 tylko potwierdził u mnie swoją pozycję nr 1 na liście "must have 2009" :hura:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konferencje można w świetnej jakości zobaczyć na Gamespocie. Myślę, że i Sony i MS całkiem nieźle się zaprezentowały (pomijając podróbki wiilota , po co o komu?). Wydaje mi się, że SONY robi miejsce dla jakiegoś tytułu na święta. Przyspieszono premiery Infamous i Uncharted 2. Po ostatnich informacjach, że HR i GoW3 wyjdą w marcu 2010, jedyna duża gra z jaką mogą zdążyć na koniec 2009 jest........... GT5!

Edytowane przez silenthill

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi