Gmeru 2,237 Posted March 4, 2009 Co do samego filmu to się na razie zbytnio nie wypowiem bo nie oglądałem ale odpaliłem właśnie zobaczyć jak to wygląda i znowu coś jest nie halo w polskim wydaniu :/ Czy ktoś ma ten film? Napisy są wielkości takiej, że bez okularów to się chyba nie obędzie JAK MOŻNA POPSUĆ TAK PROSTĄ RZECZ? CZY KTOŚ TO TESTUJE? Do tego dziwi mnie, że film zajmuje 20GB podczas gdy edycja ER ma ich na styk (prawie 25GB). Ale to pewno kwestia języków. Ehhhhhh chociaż jakość mi się podoba ale jest znowu 1080/50i : / Quote Share this post Link to post Share on other sites
radosuaf 138 Posted March 5, 2009 Film niezły. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Corvin 0 Posted March 5, 2009 Napisy są wielkości takiej, że bez okularów to się chyba nie obędzie JAK MOŻNA POPSUĆ TAK PROSTĄ RZECZ? W innym wydaniu "ze stajni" MONOLITH - KOCHANICE KRÓLA - jest taka sama przypadłość. Jakość obrazu - blade kolory i totalny brak głębi. Przez chwilę myślałem, że mi ktoś telewizor podmienił na ... inny . Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomalo 3 Posted March 17, 2010 (edited) mam to wydanie Angielskiej Roboty i cholera mnie bierze... dobry film, napisy do d... mniejsze nawet niż w tym poście Edited March 17, 2010 by tomalo Quote Share this post Link to post Share on other sites
rybar_79 0 Posted March 17, 2010 (edited) To bardzo ciekawe. Wg mnie napisy są owszem niezbyt duże, ale daje się je z 5 m przeczytać spokojnie (52") Ktoś na tym forum głośno grzmiał, że filmy powinno się oglądać tylko w oryginale ale nie pamiętam odnośnie jakiego tytułu. W sumie można na płytkę wrzucać dwie wersje napisów ale wtedy ktoś kto robi authoring musi obejrzeć film 3 razy minimum. 1. z jednymi napisami, 2. z drugimi napisami, 3 z lektorem ... Edited March 17, 2010 by rybar_79 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomalo 3 Posted March 17, 2010 no i właśnie dlatego używam napisów... oryginalna ścieżka dźwiękowa + napisy PL... a w Angielskiej Robocie napisy są zdecydowanie mniejsze niż w przeważającej większości wydań BD... Quote Share this post Link to post Share on other sites