andidvb 0 Posted March 18, 2008 siemka wlasnie mi padl LCD 40F86 minely dokladnie jakies 4 miechy od zakupu pojawily sie nagle cienkie paski na ekranie i kicha dzis odstawilem do MM czy to normalka ??? bo az teraz sie boje ze tyle kasy wywalilem a na wyborze gwarancji przyzydzilem i zamiast 5 lat wybralem tylko 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sterbid 27 Posted March 30, 2008 to nie jest normalka po prostu Samsung produkuje masówkę byle jak i byle gdzie. Ten odbiornik w ich katalogu jest przedstawiany jako ich flagowa seria F ale wykonanie i usterkowac świadczy o tym ,że jest to badziewie mocno przereklamowane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
robertsosna 0 Posted April 3, 2008 [quote name='andidvb' post='91913' date='19.03.2008, 01:53 ']siemka wlasnie mi padl LCD 40F86 minely dokladnie jakies 4 miechy od zakupu pojawily sie nagle cienkie paski na ekranie i kicha dzis odstawilem do MM czy to normalka ??? bo az teraz sie boje ze tyle kasy wywalilem a na wyborze gwarancji przyzydzilem i zamiast 5 lat wybralem tylko 2[/quote] jak moigłeś wybrać 5 lat ,gdzie to jest unormowane, mnie też padł le40m86 po 2 godzinach ,kupiłem w styczniu ,wczoraj decyzja o wymianie sprzętu na nowy, jednakże wezme tego co ty masz ,w sumie mam dosyc samsunga Quote Share this post Link to post Share on other sites
andidvb 0 Posted April 5, 2008 ja kupowalem bylo opcja za 150 euro wiecej gwarancja na 5 lat a standartowo jest 2 lata Quote Share this post Link to post Share on other sites
andidvb 0 Posted April 7, 2008 no to pieknie sprzet oddalem 18.03 do serwisu dzis dzwonilem czekaja na czesci i naprawa bedzie trwala jakies nastepne 10 dni bo nie ma czesci!!!!!!!!!!!!! i co tu zrobic ??? nie bralem nic na zastepstwo bo mam inny ale to juz chyba przesada taka dluga naprawa??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
michas140 0 Posted April 22, 2008 ANDIDVB naprawa długo trwa, bo jeżeli techhnik zdiagnozuje usterkę zamawia części a nie zawsze one są na stanie w Polsce i wtedy samsung czeka na dostawe Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted April 22, 2008 Ja miałem szczęście ze swoja toshka, bo wymienili mi na nowa. A serwisant mówił żebym się sprężał bo tez cienko jest z częściami i będę miesiąc czekał. Autorus Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysiekol 0 Posted April 22, 2008 mam pytanie do właściela tego samsunga seri F ;planuje zakup tego modelu wiec chciałbym zobaczyć Twoją opinię na temat tego lcd,czy polecasz ten telewizor? Quote Share this post Link to post Share on other sites