Elmek 0 Posted March 12, 2008 (edited) Witam! Od niedawna posiadam Bravię KDL-40T3500. Chciałbym dokupić do niego kino domowe, czyli zestaw DVD (najlepiej podłączane po HDMI), amplituner i głośniki. Jeśli to możliwe to najlepiej by tylne głośniki były bezprzewodowe (podobno Sony ma takie w ofercie, ale nie wiem jaka jest ich cena i jak się bezprzewodowość ma do jakości). Proszę o jakąś poradę. Mam możliwość powiększenia budżetu jeśli mnie przekonacie że trzeba/warto. Pozdrawiam. Sprzęt ma być wykorzystywany głównie do filmów, ale także do muzyki. PS. Najlepiej by sprzęt był do dostania w jakimś elektromarkecie (MediaM, Saturn, Euro). Edited March 12, 2008 by Elmek Quote Share this post Link to post Share on other sites
lm81 1 Posted March 12, 2008 Bezprzewodowość polega przeważnie na tym, że do głośnika nie ciągnie się kabla sygnałowego. Zamiast w/w ciągnie się przewód zasilający głośnik. Nie kijem go to pałką. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elmek 0 Posted March 12, 2008 [quote name='lm81' post='90663' date='12.03.2008, 13:46 ']Bezprzewodowość polega przeważnie na tym, że do głośnika nie ciągnie się kabla sygnałowego. Zamiast w/w ciągnie się przewód zasilający głośnik. Nie kijem go to pałką.[/quote] No tak, odpuśćmy zatem tę bezprzewodowość... Quote Share this post Link to post Share on other sites