fido2001 37 Posted March 7, 2008 Witam. W koncu udało mi się skompletować upragniony zestaw. PDP Kuro i odtwarzacz Blu-Ray. Jestem jednak kompletnie zielony jeżeli chodzi o ustawienia w Pionierku. O tyle o ile udało mi sie poustawiać Samsunga - nie ma tam zbyt wiele opcji, a te co są, są oczywiste. Jak się pewnie domyślacie Samsunga ustawiłem na 1080p oraz 24fps, jednak nie wiem co w TV pousrtawiać aby obydwa urządzenia jak najlepiej współgrały. Np. nie mam pojęcia : - jaki DRIVE ustawić (numer 2 czyli 100Hz czy numer 3 72Hz) - jaki Pure Cinema : Standard, Sprawny czy zaawansowany powyżej to dwa najbardziej nurtujące mnie ustawienia, i będę bardzo zobowiązany za pomoc w ustawieniu prawidłowych, ew. wytłumaczeniu co oznaczają poszczególne "Pure Cinema", po za tym jeżeli są jakiekolwiek inne parametry TV o których nie wspomniałem, a uważacie że bezwzględnie warto jest je wybrać to oczywiście też proszę o sugestie... Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Rafał. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ein 0 Posted March 7, 2008 [quote name='fido2001' post='89930' date='08.03.2008, 00:05 ']- jaki DRIVE ustawić (numer 2 czyli 100Hz czy numer 3 72Hz) - jaki Pure Cinema : Standard, Sprawny czy zaawansowany[/quote] numer 3 - 72Hz PC - Standard Quote Share this post Link to post Share on other sites