martin_ezz 0 Posted March 4, 2008 WItam, Dzisiaj dojechał do mnie (po 3 tyg.) świeżutki nabytek - 1408 z Cusackim i S.L.Jackson. Na pudełku napisane że ma DTS-HD. SPrawdzę wieczorkiem. Na tą pozycję czekałem z wyjątkową niecierpliwościa gdyż film (mimo pewnych wad) bardzo mi się podobał. Może troszkę przebajerzony, ale dla fanów thillero-horrorów pozycja MUST HAVE. Jak już połknie go moja Toshka to zfam relację. Pozdro martin_ezz Quote Share this post Link to post Share on other sites
paw 0 Posted March 4, 2008 Tak to prawda że jeden z lepszych filmów w którym nic się nie dzieje;)Ale ogólnie co do części technicznej to jest na poziomie bardzo dobrym. Quote Share this post Link to post Share on other sites
martin_ezz 0 Posted March 4, 2008 no, jeżeli rozpatrujemy filmy w kategorii, że przez 80% filmu się strzelają, to tu rzeczywiście sięnic nie dzieje Quote Share this post Link to post Share on other sites
HD1080 0 Posted March 9, 2008 [quote name='martin_ezz' post='89339' date='04.03.2008, 18:15 ']no, jeżeli rozpatrujemy filmy w kategorii, że przez 80% filmu się strzelają, to tu rzeczywiście sięnic nie dzieje [/quote] Podobnie Transformers niewiadomo o co chodzi w tej walce Robotów ogólne zamieszanie.pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites