drake79 0 Posted March 1, 2008 (edited) Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy nowego Tvixa 6500a. Mam dość poważny problem z tymże odtwarzaczem, otóż wyświetla mi się cały czas USB ON na panelu (oczywiście kabel usb nie jest podłączony). Nie wiem co zrobić. Dostęp do dysko jest (usb - pc) można kopiować, przeglądać ok, ale po odłączeniu kabla usb problem cały czas pozostaje. Widziałem na forum mpcclub, że nie tylko ja mam ten problem. Ciekawy jestem czy ktoś jeszcze ma ten problem i jak można temu zaradzić. Z góry dzięki za sugestie. EDIT 4.03.2008 Odsyłam Tvixa do Anglii do kjglobal. Czekam na numer RMA (na nieszczęście skończył im się zapas i następna dostawa będzie w przyszłym tygodniu). Mogłem nacieszyć się nim tylko kilka dni ... i się zepsuł.Szkoda. Edited March 4, 2008 by drake79 Quote Share this post Link to post Share on other sites
drake79 0 Posted March 5, 2008 [quote name='drake79' post='88840' date='01.03.2008, 19:24 ']Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy nowego Tvixa 6500a. Mam dość poważny problem z tymże odtwarzaczem, otóż wyświetla mi się cały czas USB ON na panelu (oczywiście kabel usb nie jest podłączony). Nie wiem co zrobić. Dostęp do dysko jest (usb - pc) można kopiować, przeglądać ok, ale po odłączeniu kabla usb problem cały czas pozostaje. Widziałem na forum mpcclub, że nie tylko ja mam ten problem. Ciekawy jestem czy ktoś jeszcze ma ten problem i jak można temu zaradzić. Z góry dzięki za sugestie. EDIT 4.03.2008 Odsyłam Tvixa do Anglii do kjglobal. Czekam na numer RMA (na nieszczęście skończył im się zapas i następna dostawa będzie w przyszłym tygodniu). Mogłem nacieszyć się nim tylko kilka dni ... i się zepsuł.Szkoda.[/quote] Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrzysP 0 Posted January 13, 2011 (edited) Niestety po prawie 3 latach użytkowania zrobiłem głupstwo i Tvix M6500 zablokował mi się w trybie USB ON. Czy ktoś w Polsce, najlepiej Warszawa, jest w stanie go odratować , bez konieczności wysyłania na drugi koniec świata ? Edited January 13, 2011 by KrzysP Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawko 3 Posted April 25, 2011 pewnie późno, ale dla innych moze sie przydać. Jak zablokuje sie w trybie USB ON, to wgrać nowy firmware w trybie "safe mode". Quote Share this post Link to post Share on other sites