macias 0 Posted February 25, 2008 Nie znalazlem podforum idealnie pasujacego wiec zadam pytanie tutaj, mnogosc ofert przeraza wiec moze posiadacz takiego kompletu moglby naprowadzic mnie co tanio i dobrze kupic? Prosze rzucic jakims linkiem do allegro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted February 25, 2008 [quote name='macias' post='87997' date='25.02.2008, 18:19 ']Nie znalazlem podforum idealnie pasujacego wiec zadam pytanie tutaj, mnogosc ofert przeraza wiec moze posiadacz takiego kompletu moglby naprowadzic mnie co tanio i dobrze kupic? Prosze rzucic jakims linkiem do allegro[/quote] Co rozumiesz przez "uchylny"? W którą stronę chcesz uchylać TV? Ja miałem ten problem że chciałem mieć odchylany (w prawo) TV. Na codzień "leży" płasko na ścianie a wieczorkiem odchylam go sobie i oglądam. I powiem tak ...... nie znalazłem żadnych sensownych rozwiązań które by mnie satysfakcjonowały cenowo. Więc z pomocą teścia, sklepu z metalem i palnika acetylenowego .... zrobiliśmy sobie taki wieszczek Quote Share this post Link to post Share on other sites
macias 0 Posted February 25, 2008 [quote name='Fantom' post='88002' date='25.02.2008, 19:39 ']Co rozumiesz przez "uchylny"? W którą stronę chcesz uchylać TV? Ja miałem ten problem że chciałem mieć odchylany (w prawo) TV. Na codzień "leży" płasko na ścianie a wieczorkiem odchylam go sobie i oglądam. I powiem tak ...... nie znalazłem żadnych sensownych rozwiązań które by mnie satysfakcjonowały cenowo. Więc z pomocą teścia, sklepu z metalem i palnika acetylenowego .... zrobiliśmy sobie taki wieszczek [/quote] oczywiscie chodzi mi o taki ktory mozna pochylic w pionie o jakis niewielki kat Quote Share this post Link to post Share on other sites