jacekk1313 0 Posted February 19, 2008 Witam Mam problem, nie wiem jak połączyć plazmę pioneera z tunerem DM500? W menu tunera na wyjściu scart mogę ustawic RGB albo YPbPr W związku z tym jaki mam kupić kabel euro-euro czy euro-component(jeżeli taki jest i będzie to chodziło) Quote Share this post Link to post Share on other sites
gilek1975 0 Posted February 19, 2008 A czy masz wyjście component? Jeśli tak to tym podłącz, jeśli nie masz to ustaw YPbPr (jest taki) - i będzie lepiej chodziło. Najlepiej kup Tech+link z pozłacanymi końcówkami. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekk1313 0 Posted February 19, 2008 [quote name='gilek1975' post='86676' date='19.02.2008, 11:35 ']A czy masz wyjście component? Jeśli tak to tym podłącz, jeśli nie masz to ustaw YPbPr (jest taki) - i będzie lepiej chodziło. Najlepiej kup Tech+link z pozłacanymi końcówkami. Pozdrawiam[/quote] Dzięki za odpowiedź.Niestety nie mam wyjścia component spróbuję ustawić tak jak mówisz. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites