cffan 0 Napisano 5 Stycznia 2008 Witam, mam pytanie, czy można kupić osobno pilota do n? słyszałem, że nie, a może będę miał możliwość załatwienia z 4-5 sztuki. Czy każdy pilot działa z każdym dekoderem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubikas 0 Napisano 5 Stycznia 2008 Wydaje mi sie, ze widzialem zastepcze piloty do "n", w poznanskim MM - KingCross Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 5 Stycznia 2008 Można. W wielu punktach. Ale nie wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiertolot 0 Napisano 9 Stycznia 2008 (edytowane) [quote name='cffan' post='77549' date='05.01.2008, 21:25 ']Witam, mam pytanie, czy można kupić osobno pilota do n? słyszałem, że nie, a może będę miał możliwość załatwienia z 4-5 sztuki. Czy każdy pilot działa z każdym dekoderem?[/quote] mogę ci swój sprzedac bo mi już mój obrzydł i taa enka też..............żeby do nich dodzwonić trzeba czekać pół dnia,tak odbierają telefony Edytowane 9 Stycznia 2008 przez wiertolot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach