marcelo1 0 Posted January 4, 2008 Witam, Chciałem się Was poradzić w kwestii doboru telewizora. Otóż znalazłem na tym forum opinie, że SAMSUNG LE40M87 może konkurować z Sony 40W2000 lub 40W3000...Waszym zdaniem nastawić się na Soniaka czy Samsunga? Cenowo 40W3000 jest najdroższy ale przecież cena nie ma znaczenia w tym przypadku..chodzi o oglądanie jak na razie TV z "siatki" może za niedługo n-ki lub c+...dvd....z góry dziękuje wszystkim życzliwym pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
benek07 1 Posted January 4, 2008 [quote name='marcelo1' post='77248' date='04.01.2008, 14:18 ']Witam, Chciałem się Was poradzić w kwestii doboru telewizora. Otóż znalazłem na tym forum opinie, że SAMSUNG LE40M87 może konkurować z Sony 40W2000 lub 40W3000...Waszym zdaniem nastawić się na Soniaka czy Samsunga? Cenowo 40W3000 jest najdroższy ale przecież cena nie ma znaczenia w tym przypadku..chodzi o oglądanie jak na razie TV z "siatki" może za niedługo n-ki lub c+...dvd....z góry dziękuje wszystkim życzliwym pozdrawiam[/quote] Mam takiego Samsunga w biurze i dość mocno smuży. Zauważają to nawet osoby słabo obeznane z arkanami płaskich wyświetlaczy. Nie mam co prawda czasu, żeby się nim bawić w pracy i może da się go jakoś lepiej ustawić ale raczej wątpie. Sądzę, że Sony - w porównaniu do tego konkretnego modelu Samsunga - będzie lepszym wyborem. Quote Share this post Link to post Share on other sites