pikseloza 3 Napisano 1 Sierpnia Cześć , buduje swój ekosystem google i wybór padł na TCL 804 ( dobra cena , rabaty itp ) Wszystko ładnie pięknie , skonfigurowane co trzeba ale wątpliwości budzi fakt że mam dysk SSD Sandisk Posrtable 2TB w zasadzie wypełniony po brzegi , na wszystkich samsungach działa , smartfon go widzi i działa , chromebook , a tu gdy podłączam pod wspomniany TCL ukazuje się komunikat że dysk jest uszkodzony , tv sugeruje format dysku ale z wiadomych przyczyn tego nie robię, bo wpierw muszę zrzucić zawartość gdzieś . Pytanie do Was : Dysk muszę sformatować na NTFS aby TCL go widział ?? Czy po prostu TCL nie lubi tak dużych dysków ... Dajcie znać , będę wdzięczny za pomoc wsparcie Pozdroo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 745 Napisano 1 Sierpnia TCL nie lubi/nie widzi wielu rzecz. Taka marka. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikseloza 3 Napisano 2 Sierpnia Ale to ani odpowiedź ani pomoc to DISASTER 🤡, zamówiłem drugi dysk SSD i sformatuje go jako NTFS , bo na innych forach TCL wspominano że tak powinno działać - dopóki nie przekonam się na sobie nie dowiem się , jak co dam znać 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 745 Napisano 2 Sierpnia Być może tobie to nie odpowiada, ale to są fakty. Niemniej powodzenia 😊 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikseloza 3 Napisano 3 Sierpnia Serio , to tak ma wyglądać społeczność na TYM PORTALU ?? Nie dziwie się że umiera i posty sięgają odległych epok , być może to też Twoja @Xisiek zasługa - oświecę Cie w innej grupie uzyskałem więcej wsparcia wskazówek niż od Ciebie w jednym marnym zdaniu - nie powiem Ci czy problem rozwiązałem bo byś zapewne zasługi przypisać chciał sobie - fuj fuj 🤡 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 745 Napisano 3 Sierpnia Fajnie, ze się udało. Kiepskie zaczepki zostawię bez komentarza. PS. Powodzenia z TCL 😁 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikseloza 3 Napisano 3 Sierpnia 1 minutę temu, Xisiek napisał: Kiepskie zaczepki zostawię bez komentarza. To nie zaczepka a stwierdzenie smutnego faktu - powodzenia z Twoim KSIAJOMI 8K 🥴 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach