Skocz do zawartości
jerry78

37" Toshiba X3000 czy C3500

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

prosze o pomoc, ktory 37" TV wybrac :

1. 37X3000
2. 37C3500

Potrzebuje tylko do N-ki i DVD (odleglosc 3m). Czy obraz w tych dwoch TV jest porownywalny ?
Full HD chyba nie jest mi potrzebne, skoro tylko PS3 oraz filmy HD to wykorzystuja - ja nie bede korzystal.
Zastanawiam sie tylko czy jakosc obrazu SD z N-ki jest OK i porownywalna na tych TV.

Dzieki

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='jerry78' post='72906' date='11.12.2007, 15:18 ']prosze o pomoc, ktory 37" TV wybrac :

1. 37X3000
2. 37C3500[/quote]

FULL!! FULL !! tu sie nie ma co zastanawiac. co do SD to przy tej jakości sygnału jaki oferuja polskie platformy to bedą grały bardzo podobnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Zerwi' post='72909' date='11.12.2007, 14:22 ']FULL!! FULL !! tu sie nie ma co zastanawiac. co do SD to przy tej jakości sygnału jaki oferuja polskie platformy to bedą grały bardzo podobnie.[/quote]

Dzieki za info.
Jeszcze jedno. Skoro oba beda graly podobnie to po co mi FULL HD ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='jerry78' post='72912' date='11.12.2007, 15:27 ']Jeszcze jedno. Skoro oba beda graly podobnie to po co mi FULL HD ?[/quote]
Odpowiedziales sobie w pierwszym poscie :

[quote]Potrzebuje tylko do N-ki i DVD (odleglosc 3m)[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od wczoraj mam Toshibę 37x3000PG i jestem zachwycony. Obraz jest rewelacyjny, kolory ostrość super. Dzisiaj był znajomy, który ma jakiś 32 calowy model Panasonica i był w szoku i już chce zmienić go na inny :) Polecam, w tej cennie się opłaca. Testowałem DVD i Polsat Cyfrowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='fanbojps3' post='74597' date='19.12.2007, 00:09 ']A Ja mam takie pytanko, Czym się różni TOSHIBA 37C3500PG od Toshiba 37R3500PG?
Dziękuję[/quote]

Generalna roznica to zastosowany w Toshibie uklad 100/120Hz (na konkurencyjnym forum tocza sie o to smiertelne boje czy to 100 czy 120Hz)

[url="http://toshibaregza.pl"]http://toshibaregza.pl[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='Warkam' post='73583' date='14.12.2007, 18:03 ']Od wczoraj mam Toshibę 37x3000PG i jestem zachwycony. Obraz jest rewelacyjny, kolory ostrość super. Dzisiaj był znajomy, który ma jakiś 32 calowy model Panasonica i był w szoku i już chce zmienić go na inny :) Polecam, w tej cennie się opłaca. Testowałem DVD i Polsat Cyfrowy.[/quote]

A moglbys napisac jakie masz ustawienia na tej Toshibie ? Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='jerry78' post='74788' date='19.12.2007, 11:22 ']A moglbys napisac jakie masz ustawienia na tej Toshibie ? Dzieki[/quote]
Fabryczne ustawienia, włączyłem tak jak było i mi odpowiada. Znalazłem na necie niby najlepsze ustawienia do nich [url="http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=528641"]Link[/url] , ale jakoś mi nie odpowiadały i wróciłem do fabrycznych. Wszystkim domownikom i znajomym się podobają więc nie szukam innych. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi