garuda 0 Napisano 7 Grudnia (edytowane) Witajcie! Mam soundbar S70TR połączony z telewizorem LG C3 i napotkałem problem: telewizor wyświetla komunikat o aktywacji Dolby Vision, ale nie ma żadnej informacji o włączonym Dolby Atmos. Próbowałem różnych platform, ale nadal nie mogę znaleźć, dlaczego Atmos nie działa. Gdzie mogę znaleźć informacje o tym, że Dolby Atmos jest aktywne? Edytowane 7 Grudnia przez garuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silverrobert 183 Napisano Poniedziałek o 18:26 Jesli masz wyjście ustawione tylko na soundbar to telewizor nie pokazuje że gra Atmosa bo przecież nie gra. Musisz na soundbarze sprawdzić czy odtwarza Atmos poprawnie, telewizor tego nie pokazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garuda 0 Napisano Czwartek o 16:48 Udało mi się rozwiązać "problem" ów znaczek pojawia się tylko w treściach gdy wybierzemy język oryginalny w domyśle jest to angielski. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach