Piotr Kuźma 0 Napisano 17 Czerwca Szukam kogoś chętnego do wspólnego zakupu tv w Media expert Promocja 30 procent na drugi tańszy sprzęt. Jesli planujesz zakup tv w kwocie okolo 15 k to mozemy wspólnie obniżyć sobie koszta o 2,5 tys na osobę , myślę że jest już o co walczyć. Szukam kogoś z Warszawy. Jesli cie to interesuje daj znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 688 Napisano 18 Czerwca A to można dwa produkty z jednej grupy produktowej kupić ? 🤔 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pgn 0 Napisano 23 Czerwca Pw jak nie znalazłeś jeszcze nikogo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kuźma 0 Napisano 25 Czerwca W piątek kupiłem bo nikt sie nie odzywał i nie mogłem czekać, zrobili -1000 z kodem na ten co mnie interesował Wiec dobre i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 688 Napisano 25 Czerwca 9 godzin temu, Piotr Kuźma napisał: W piątek kupiłem bo nikt sie nie odzywał i nie mogłem czekać, zrobili -1000 z kodem na ten co mnie interesował Wiec dobre i tyle Z pupy taki komentarz, bo nie umiesz czytać 🥳 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kuźma 0 Napisano 25 Czerwca 18 minut temu, Xisiek napisał: Z pupy taki komentarz, bo nie umiesz czytać 🥳 Najwidoczniej nie umiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach