MAQ1 0 Posted November 4, 2007 (edited) Myślę o zakupie kamery Panasonic HDC-DX1. Wybrałem ją z kilku powodów: - mieści się w kwocie 3tys. zł; - nagrywa w HD; - nagrywa dźwięk 5.1; - jest na płyty 80mm (odpadają kamery na karty SD, bo nie mam ochoty wydać na nie majątku na archiwizację filmików i nie jest ma HDD- po pierwsze są drogie i też nie wiem jak archiwizować później nagrania) a płytki mogę sobie po 20zł kupować; Co sądzicie o tej kamerze? Jaka jest jakość nagrań w HD? A może coś innego zaproponujecie? Edited November 4, 2007 by Maro Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAQ1 0 Posted November 11, 2007 No i już o niej nie myślę, bo kupiłem inną.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marpap74 0 Posted December 1, 2007 [quote name='MAQ1' post='67511' date='11.11.2007, 23:53 ']No i już o niej nie myślę, bo kupiłem inną..[/quote] Napisz kilka słów czy jesteś z niej zadowolony ??/ Też zwróciła moją uwage . Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites