Redakcja 9 748 Napisano 22 Marca To koniec sześcioletnich praw Polsatu na transmisje spotkań Ligi Mistrzów w Polsce? Od przyszłego sezonu ma je przejąć CANAL+! To może być wielki powrót LM do tej telewizji. Na jakie dokładnie sezony operator wykupił ponoć prawa? Przeczytaj całość 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 073 Napisano 22 Marca Wielkiego znaczenia to nie ma, kto ma prawa, bo i tak trzeba za oglądanie dodatkowo płacić. Może zdecydują się (choćby częściowo) na transmisje w 4K? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salat 12 Napisano 22 Marca Też na to liczę, że niektóre mecze będą w 4K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 22 Marca 2k24, a ludzie liczą na częściowe 4k 🤣 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 51 Napisano 24 Marca Wielkiego znaczenia to nie ma, kto ma prawa, bo i tak trzeba za oglądanie dodatkowo płacić. Może zdecydują się (choćby częściowo) na transmisje w 4K?Ale przynajmniej nie będzie gotowania w przerwach. Polsat sprawił, że przez te kilka lat ominąłem studio po meczowe i w przerwach. A to jest też ważnym elementem transmisji. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 24 Marca (edytowane) jaka jakość była na polsacie? 🙄 Edytowane 24 Marca przez Usl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 51 Napisano 24 Marca Super HDWysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 24 Marca 🤣 Podziwiam, że możesz katować się taką mizerną jakością obrazu w czasach kiedy 4K jest już dawno standardem 😆 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach