Skocz do zawartości
animek

LCD 40", ale jaki ??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie wiem jaki LCD mam kupic, parametry jakie ma miec to 40", 1920x1080 , 3xHDMI, i w dosc ladnej obudowie :)
Najpierw chcialem Samsunga 40F86 , pozniej Sharpa - ( nie wiem jaki model ), a ostatnio wpadlo mi Sony 40V3000 i tu takie pytanie
czy widzial ktos te modele w akcji ( jakies sklepy ) i czy ma jakas opinie na ich temat. Niestety u mnie w MM nie ma tych modeli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='animek' post='64848' date='24.10.2007, 20:22 ']Witam,

Nie wiem jaki LCD mam kupic, parametry jakie ma miec to 40", 1920x1080 , 3xHDMI, i w dosc ladnej obudowie :)
Najpierw chcialem Samsunga 40F86 , pozniej Sharpa - ( nie wiem jaki model ), a ostatnio wpadlo mi Sony 40V3000 i tu takie pytanie
czy widzial ktos te modele w akcji ( jakies sklepy ) i czy ma jakas opinie na ich temat. Niestety u mnie w MM nie ma tych modeli.[/quote]

@ animek
:)
Wybierz się do innych sklepów nawet w innych miastach - i tam sam popstrykaj nimi NA ŻYWO, zwłaszcza przetestuj piloty, porównaj estetykę wykonania itp. itd.
Poradom forumowiczów (w tym moim - niezły paradoks :) ) nie dowierzaj do końca, bo TYLKO TY znasz swój gust najlepiej, zaś taki wybór jEST PRZEWAŻNIE SUBIEKTYWNY a nie obiektywny... poza tym przeczesz Internet - aktualne dane są także na stronach zagranicznych - i często są tam rzetelniejsze niż na polskich (niestety!!!).

Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru w jak najniższej cenie! B)

PS:
I póki co to ja polecam jednak plazmę PDP zamiast LCD - zwłaszcza, gdy chodzi o większe wymiary >>> zaskoczenie, co? ;)
NTNR

Edytowane przez baranskia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki na odpowiedz :)

Zapewne wybiore sie poza granice mojego miasta :) i zwiedze kilka sklepow.
Takze uwazam ze najlepiej samemu ocenic dany model TV "na zywo" ewentualnie pozniej
mozna kombinowac gdzie kupic taniej

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a ja bym polecal LG 42LF65R obraz na pewno nie gorszy niz w tym samsungu a kaski troche zostanei w kieszeni!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam,
zakupiłem Sony 40V3000 i jestem bardzo zadowolony. Proszę wszystkich posiadaczy tego modelu o opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cześć prezi zamierzam kupić v3000 i mam kilka pytań
1 jak wygląda obraz SD?
2 czy występuje efekt "smużenia"?
3 czy kupiłbyś ten lcd jeszcze raz? Edytowane przez mac2333

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam to samo pytanie, jak się prezentuje Sony 40v3000 bo się do niego przymiezam. Ewentualnie myśle jeszzcze o Sharpie 42x20e

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
witam, mam ten model sony-40v3000, jak dla mnie rewelka, koles ma plazme lg -to sie chowa przy tym soniaczu, generalnie kolory super(naturalne) biel-biała, czerń-czarna nie szara.ustwien ma mase( w porównaniu do plazmy lg) generalnie super sprzet- tylko mało uwaga -trzeba ustawic sobie wszystkie parametry na poczatku bo fabryczne ma jakieś takie-nijkie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeśli 40 i nie ma określonego budżetu do oczywiście toshiba 40sf355. Bez dwóch zdań. Cena ok 6800zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi