pmcomp 1 500 Napisano 25 Października 2007 [quote name='BoDeX' post='64904' date='25.10.2007, 00:14 ']Dzwonisz i masz ... zero problemu - NEXT ARRIVAL-10/25/07 czyli jak w mordę strzelił !! [url="http://www.proaudiosolutions.com/product-p/pr-sc885p.htm"]http://www.proaudiosolutions.com/product-p/pr-sc885p.htm[/url] Wysyłając POL-AMER em i nie płacisz żadnych opłat - koszt tych 14kg , to max 30$ , albo przez kogoś z tamtąd a tutaj możesz nacieszyć oko - [url="http://www.onkyopro.com/model.cfm?m=PR-SC885P&p=i&class=Preamplifier"]http://www.onkyopro.com/model.cfm?m=PR-SC8...ss=Preamplifier[/url] Dobrej nocy - kto pierwszy zadzwoni ten ma - pamiętaj ! Pzdr. BoDeX ®[/quote] Nie trzeba dzwonić, wystarczy wysłać maila. Zrobiłem to ponad tydzień temu. A oto odpowiedź, właśnie stamtąd: This product is new and will not be available until 2008. Mas innego pomysła? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawmac 9 Napisano 25 Października 2007 [quote name='pmcomp' post='64918' date='25.10.2007, 01:54 ']Nie trzeba dzwonić, wystarczy wysłać maila. Zrobiłem to ponad tydzień temu. A oto odpowiedź, właśnie stamtąd: This product is new and will not be available until 2008. Mas innego pomysła? Pzdr[/quote] rozmawaiałem z kilkoma osobami ( kilku znajomych w USA i znam kilka osób co zajmują się sprowadzaniem sprzetu z zagranicy - japonia, usa itp. - stare znajomości gdy bawiłem się w Car Audio ) Może uda się coś załatwić. Jeśli będę miał pewność że jest możliwość kupienia i wysłania to dam znać. Jak ktoś będzie zainteresowany to nie ma problemu. pozdr. dawmac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejkl66 0 Napisano 25 Października 2007 czy do tego wczesniej wspominanego amplitunera Sony STR-DA5300ES beda pasowac kolumny o impedancji 6 Ohm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazy-j 0 Napisano 25 Października 2007 [quote name='dawmac' post='64875' date='24.10.2007, 22:12 ']Ja miałem dwa monoblocki Denon POA 6600A. Kawał żelastwa Miałem pre Rotel RC-03 i tak z ciekawości kupiłe amplituner Pioneer VX4i ( czy coś takiego - topowy model jak był nowy a ważył z 30 kg ) Wymieniłem rotela za 900zł na tego pioneera jako preamp i co - zabił muzykę. To była tragedia. Dżwię przyklejony do kolumn, umarła średnica i zero dynamiki. Myślę sobie niemożliwe, przeciez to jest amp który kosztowął w czasch swojej świetności z 10.000zł. Posprawdząłem wszystko i bez zmian. Podpiełem rotela i zagrało fajnie Dlatego z mojej strony taki uraz do amplitunerów bo mają dużo ładnie wygladających napisów i często dane techniczne ni jak się mają do prostej fizyki bo jak może być amplituner 7 x 150W a pobór prądu 400W ?? Cuda ? pozdr. dawmac[/quote] Dzieki, nie ma to jak wiadomosc od kogos kto to sprawdzal. No to juz wiem: pre+koncowki, tylko w odwrotnej kolejnosci. Mysle, ze na poczatku przyszlego roku bedzie potop przedwzmacniaczy wszystkich szanujacych sie firm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazy-j 0 Napisano 25 Października 2007 [quote name='andrzejkl66' post='64928' date='25.10.2007, 09:51 ']czy do tego wczesniej wspominanego amplitunera Sony STR-DA5300ES beda pasowac kolumny o impedancji 6 Ohm ?[/quote] Dlaczego to Sony: Pisza o nim: Positivt: ; Excellent graphical user interface; six HDMI 1.3 inputs; can upconvert all analog signals to HDMI; user-selectable output resolution; excellent upconversion video quality; XM- and Sirius-ready; automatic speaker calibration; can switch between nine high-definition video sources; onboard Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio decoding Negativt: ; Expensive; some HDMI syncing issues; main remote can be confusing, although simpler remote provided; Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio decoding cannot be used with current crop of high-definition video players. Jak dla mnie odpada (szczegolnie przy tej cenie ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach