tomasz607 0 Posted October 20, 2007 Mam taki problem. Mam kartę graficzną Radeon x700. Do wejscia DVI mam podłączony monitor a do D-SUB telewizor Samsung LE32M71B. Monitor musi działać na rozdzielczości 1280-1024 - wyjście DVi. a LCD na 1024-768 -wyjście D-SUB Wiec za każdym razem muszę zmieniać rozdzielczość jak się przełączam z z monitora na TV. Czy zna ktoś jakiś program w którym podam jaka ma być rozdzielczość na obu urządzeniach i będzie mnie przełączać na moje żądanie. W tej chwili muszę zmieniać to za każdym razem w ustawieniach karty graficznej. Bardzo proszę o pomoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonwawa 0 Posted November 23, 2007 [quote name='tomasz607' post='64302' date='21.10.2007, 00:36 ']Mam taki problem. Mam kartę graficzną Radeon x700. Do wejscia DVI mam podłączony monitor a do D-SUB telewizor Samsung LE32M71B. Monitor musi działać na rozdzielczości 1280-1024 - wyjście DVi. a LCD na 1024-768 -wyjście D-SUB Wiec za każdym razem muszę zmieniać rozdzielczość jak się przełączam z z monitora na TV. Czy zna ktoś jakiś program w którym podam jaka ma być rozdzielczość na obu urządzeniach i będzie mnie przełączać na moje żądanie. W tej chwili muszę zmieniać to za każdym razem w ustawieniach karty graficznej. Bardzo proszę o pomoc.[/quote] witam tak to juz niestety jest że tu sie raczej nie da zrobic tak jak byś chciał ja mam to samo i nie wiem gdzie ty upatrujesz problemu przecież przełaczenie to ile 5sek roboty, nie przesadzasz?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
radoslavm 0 Posted November 23, 2007 Panowie proponuje poszukać w panelu sterowania karty graficznej opcji pod tytułem Dual-View, tak to się nazywa u mnie w Nvidii, sądzę że ATI ma odpowiednik tegoż myku i wtedy nic nie trzeba zmieniać. pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites