sharan 14 Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Posiadam Sony 65XG9505. Czy kupując XR-65X90L będzie to jakiś progres, czy skok w bok ? Edytowane 28 Grudnia 2023 przez sharan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 28 Grudnia 2023 Ciężko to dokładnie ocenić. Zależy od oczekiwań i wymagań. A poza tym kluczowe pytanie, czego brakuje w obecnym tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharan 14 Napisano 29 Grudnia 2023 8 godzin temu, Xisiek napisał: Ciężko to dokładnie ocenić. Zależy od oczekiwań i wymagań. A poza tym kluczowe pytanie, czego brakuje w obecnym tv? Niczego nie brakuje. Po prostu rodzice chcą kupić 65 cali Sony. Nie chce, żeby był gorszy od mojego. stąd moje pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 29 Grudnia 2023 To ja bym nie zmieniał. 👍 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 692 Napisano 29 Grudnia 2023 To krok w bok. Ewentualnie bym poszedł w większa przekątna aby jakiś krok jednak był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach