remus 0 Posted October 16, 2007 Witam. Usiłuję podłączyć n-boxa przez kabel HDMI->DVI do LCD Samsunga LE32T51BX. Za nic nie chcę wstać w takiej konfiguracji. Próbowałem przepisów najpierw włącz telewizor potem boxa i nic. Proszę o pomoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pampalini 0 Posted October 16, 2007 A przełączyłeś nBox w tryb DVI? Quote Share this post Link to post Share on other sites
remus 0 Posted October 16, 2007 [quote name='Pampalini' post='63658' date='16.10.2007, 12:16 ']A przełączyłeś nBox w tryb DVI?[/quote] Tak przełączałem na wszystkie wyjścia i tryby. Quote Share this post Link to post Share on other sites
remus 0 Posted October 29, 2007 Nikt nie ma podłączonego nboxa z tyn teleizorem przez DVI? Quote Share this post Link to post Share on other sites
simonbl 0 Posted October 29, 2007 Żeby przełączyć nboxa w tryb DVI trzeba na ustawieniach HDMI przycisnąć i przytrzymać kilka sekund przycisk RES na nboxie. Wtedy zamiast HDMI wyświetli się napis DVI i wtedy na pewno będzie wyświetlać obraz. Dźwięk musisz wtedy puścić oddzielnymi kablami (chinchami). Quote Share this post Link to post Share on other sites
austrian 1 Posted October 29, 2007 [quote name='simonbl' post='65455' date='29.10.2007, 11:55 ']Żeby przełączyć nboxa w tryb DVI trzeba na ustawieniach HDMI przycisnąć i przytrzymać kilka sekund przycisk RES na nboxie. Wtedy zamiast HDMI wyświetli się napis DVI i wtedy na pewno będzie wyświetlać obraz. Dźwięk musisz wtedy puścić oddzielnymi kablami (chinchami).[/quote] Zgadza się i na 100% musi działac. Mam ten sam model tylko o 5 cali mniejszy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
remus 0 Posted November 6, 2007 Odpaliłem. Wielkie dzięki za pomoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites