Jump to content
Sign in to follow this  
majk!

SAMSUNG LE32R81W

Recommended Posts

Witam szanownych forumowiczów. Jestem na etapie zakupu telewizora, praktycznie bylem juz zdecydowany na CRT Philipsa, ale ale... Żona upatrzyła sobie w sklepie tego SAMSUNGA i żyć mi nie daje bo on taki fajny, biały . 32 cale to max, ponieważ nie mam w sypialni miejsca na większy. Co sądzicie o tym modelu? Czy to dobry wybór w tej cenie (chcę wydać max 3000 zł), czy nie ma sensu wywalać pieniędzy na ten model? TV będzie podłączony do kablowki. Pozdrawiam.

[quote name='majk!' post='62850' date='10.10.2007, 16:09 ']Witam szanownych forumowiczów. Jestem na etapie zakupu telewizora, praktycznie bylem juz zdecydowany na CRT Philipsa, ale ale... Żona upatrzyła sobie w sklepie tego SAMSUNGA i żyć mi nie daje bo on taki fajny, biały . 32 cale to max, ponieważ nie mam w sypialni miejsca na większy. Co sądzicie o tym modelu? Czy to dobry wybór w tej cenie (chcę wydać max 3000 zł), czy nie ma sensu wywalać pieniędzy na ten model? TV będzie podłączony do kablowki. Pozdrawiam.[/quote]

Jest bardzo dużo informacji na ten temat na naszym forum. Szukaj info na temat serii 32R8x ogólnie. Bo to są te same telewizory, różnią się tylko kolorem i ułożeniem przycisków.

[quote name='SlawekR' post='62861' date='10.10.2007, 17:36 ']Jest bardzo dużo informacji na ten temat na naszym forum. Szukaj info na temat serii 32R8x ogólnie. Bo to są te same telewizory, różnią się tylko kolorem i ułożeniem przycisków.[/quote]

Większość z tych informacji już przeczytałem. Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy w tej klasie cenowej (do 3000 zł) jest jakiś lepszy wybór. Na Samsunga zwróciłem uwagę głównie przez design, dopiero później zacząłem szukać informacji na temat jego parametrów. Więcej nie zamierzam płacić, bo w tym pomieszczeniu nie planuje platformy cyfrowej, ewentualnie PS3. Pozdrawiam.