Jacekwinto 0 Napisano 29 Czerwca 2023 Cześć, Króciutko. Wymieniamy lodówkę, a że każdy musi coś od życia dostać to przy okazji też TV. Oglądam głównie treści 4k ze streamingu + konsole - głównie wieczorami. Zależy mi na super efekcie HDR i jakości obrazu. Myślałem o dwóch tytułowych ekranach, nie chce wydać więcej niż 8k. Czy są tu użytkownicy tych modeli, którzy pomogli by podjąć decyzję? Jutro albo w sobotę finalizuje zakup. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Koper 1 175 Napisano 30 Czerwca 2023 17 godzin temu, Jacekwinto napisał: Cześć, Króciutko. Wymieniamy lodówkę, a że każdy musi coś od życia dostać to przy okazji też TV. Oglądam głównie treści 4k ze streamingu + konsole - głównie wieczorami. Zależy mi na super efekcie HDR i jakości obrazu. Myślałem o dwóch tytułowych ekranach, nie chce wydać więcej niż 8k. Czy są tu użytkownicy tych modeli, którzy pomogli by podjąć decyzję? Jutro albo w sobotę finalizuje zakup. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Jacek Dzień dobry, tak jak TCL935 zapewnia bardzo dobrą jakość obrazu, tak naturalnie lepszym wyborem pod Twoje preferencje będzie S95B. Po procesie kalibracji średni wynik w materiałach HDR jest zdecydowanie wyższy niżeli w 935. Dodajmy do tego nieskończony kontrast i czerń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacekwinto 0 Napisano 3 Lipca 2023 No i kupiłem LG 65g23... hahaha. Mam nadzieję że będę zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach