Redakcja 9 307 Napisano 10 Maja 2023 W redakcji mamy przyjemność powitać najnowszą odsłonę najpopularniejszej serii telewizorów marki Sony. Nie jest tajemnicą, że to właśnie linia z "90" w nazwie cieszy się największym wzięciem wśród klientów. Tegoroczny model ma szasnę jeszcze bardziej zelektryzować rynek. To między innymi za sprawą powrotu do metalowego wykończenia znanego z legendarnego XF90. To jednak nie jedyna dobra wiadomość. Japoński producent chwali się nowym, jeszcze lepszym algorytmem odpowiedzialnym za wygaszanie. Co już wiadomo o Sony X90L? Ruszają nasze wewnętrzne testy, które dadzą odpowiedzi na wszystkie pytania. Przeczytaj całość 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 10 Maja 2023 Czy w tym modelu już będzie możliwość odpalenia DV w trybie gry? Czy to tylko Master Series? Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 224 Napisano 10 Maja 2023 Sprawdzimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ernet 2 Napisano 29 Lipca 2023 Ech, jak dawno mnie tu nie było ;( Ale widzę ,że dalej bardzo dobry poziom portalu... bez zmian ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 4 Sierpnia 2023 SprawdzimyI jak? Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach