Kociskov99 0 Napisano 20 Lutego 2023 Siemano samsung QE75Q77BAT - 75", czy takie jasne plamy na ciemnym ekranie w QLED to normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Xisiek 1 689 Napisano 20 Lutego 2023 Tak wyglada clouding, rzecz typowa. Pytanie o nasilenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kociskov99 0 Napisano 20 Lutego 2023 22 minuty temu, Xisiek napisał: Tak wyglada clouding, rzecz typowa. Pytanie o nasilenie. Trochę zdjęcie wzmacnia efekt, ale za 6.5tys spodziewałem się czegoś lepszego 😁 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Xisiek 1 689 Napisano 20 Lutego 2023 31 minut temu, Kociskov99 napisał: Trochę zdjęcie wzmacnia efekt, ale za 6.5tys spodziewałem się czegoś lepszego 😁 Za 75 cali to cudów nie oczekuj ☺️ Pytanie czy widać przy normalnym oglądaniu? 🤔 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 raf7705 965 Napisano 21 Lutego 2023 Siła reklamy.Qled Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ma_ko 313 Napisano 21 Lutego 2023 W dniu 13.12.2022 o 21:19, pmcomp napisał: Znakomita jasność 910 nitów. Brawo. Bardzo dobre wykresy po kalibracji. Podoba mi się. Wreszcie ich OS czyli tzw. Smart TV wygląda bardziej po ludzku. Mam nadzieję, że w obsłudze też tak jest. A jak z polskimi aplikacjami typu Polsat, Canal+ czy Player? Jestem na TAK. Na nie jest cena ale Panasonic zawsze się cenił. Zawsze miałem plazmy Panasonica i to była najwyższa półka. Do dzisiaj dwie z nich świecą po rodzinie, a jedna wciąż w moim domu. A w zeszłym roku, przed zakupem OLEDa do salonu swoją starą plazmę Panasonic 65VT30E sprzedałem za ... 2.500 zł . Pozdro 14 godzin temu, Kociskov99 napisał: Trochę zdjęcie wzmacnia efekt, ale za 6.5tys spodziewałem się czegoś lepszego 😁 No szczerze to za 6500 zł nie spodziewaj się czegoś lepszego czasem nawet za 20 tyś się nie spodziewaj...a tu clouding typowy przeszkadza? bo telefon trochę podbija zawsze efekt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siemano samsung QE75Q77BAT - 75", czy takie jasne plamy na ciemnym ekranie w QLED to normalne?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi