kieri 0 Napisano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Witam Miesiąc temu zakupiłem tv oled Phillips 55 cali model 706. Po jakimś czasie zauważyłem w rogu kilka martwych pikseli plus kilka uszkodzonych, dodatkowo przy niektórych kolorach, z boku krawedzi wyświetla się pionowa wąska zielona linia ... Czy to się nadaje na reklamacje ? Jakie są szanse na pozytywne rozpatrzenie ... Edytowane 28 Stycznia 2023 przez kieri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchello66 1 Napisano 30 Stycznia 2023 A gdzie ty tu widzisz te martwe piksele. Pytam bo jestem ciekaw a też mam philipsa oiled. Słyszałem różne opinie o serwisie. Nie lubię interakcji z tą instytucja. Choć kiedyś wymieniali mi do skutku. Aż byłem zadowolony.Wysłane z mojego SM-N986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kieri 0 Napisano 30 Stycznia 2023 Powinien być ostry kąt w narożniku, a jest takie zaokrąglenia, w pozostałych narożnikach jest ostry kat a tutaj są piksele wypalone i takie coś w narożniku... Dzisiaj będę tam dzwonił do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afflux 80 Napisano 30 Stycznia 2023 4 godziny temu, kieri napisał: Powinien być ostry kąt w narożniku, a jest takie zaokrąglenia, w pozostałych narożnikach jest ostry kat a tutaj są piksele wypalone i takie coś w narożniku... Dzisiaj będę tam dzwonił do serwisu Ja bym się zastanowił na Twoim miejscu. Jeżeli jesteś zadowolony z obrazu to nie warto z powodu narożnika którego nie widać podczas oglądania zgłaszać. Jeżeli wymienią możesz dostać gorszy egzemplarz lub matrycę. Twój wybór Po prostu bym poczekał. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_luk 45 Napisano 30 Stycznia 2023 Jak przedmówca - jeśli nie masz vertical bandingu, kolorowego tintu, albo innych niedoskonałości lub kombo kilku na raz, to ja bym na razie nie ruszał. Gwarancje masz, obserwuj czy nie będą się pojawiały kolejne martwe piksele. Ryzyko trafienia gorszego panelu oled od LG jest cały czas realne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pingwineczek 72 Napisano 31 Stycznia 2023 I jedno. Nigdy nie korzystaj z gwarancji tylko z rękojmi. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach