ZDR XXL 0 Napisano 22 Stycznia 2023 Witam Serdecznie. Mam pytanie. Od jakieś czasu drażnią mnie bardzo jakości obrazu. Zauważyłem że, często na obrazie widaczne są małe "morwienia" pikseli. Próbowałem różnych ustawienia wyrazistości itp ,ale żadnych zmian. Być może ktoś z Państwa dostrzeże to na załączniku .fotografia Lg 50Nanocell886pb .zakupiony 3 miesiące temu. Po wystawowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 22 Stycznia 2023 No no .... Dużo mi to zdjęcie dało do myślenia ... nic nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZDR XXL 0 Napisano 22 Stycznia 2023 6 minut temu, Eleonor napisał: No no .... Dużo mi to zdjęcie dało do myślenia ... nic nie wiem Tak się znasz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZDR XXL 0 Napisano 22 Stycznia 2023 5 godzin temu, ZDR XXL napisał: Witam Serdecznie. Mam pytanie. Od jakieś czasu drażnią mnie bardzo jakości obrazu. Zauważyłem że, często na obrazie widaczne są małe "morwienia" pikseli. Próbowałem różnych ustawienia wyrazistości itp ,ale żadnych zmian. Być może ktoś z Państwa dostrzeże to na załączniku .fotografia Lg 50Nanocell886pb .zakupiony 3 miesiące temu. Po wystawowy. Dostrzegłem teraz że to zależy od filmu.czy jakości nadawanego filmu.w w 4k jestem ok. Gorzej jest na Amazon prime HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach