ZDR XXL 0 Posted January 22, 2023 Witam Serdecznie. Mam pytanie. Od jakieś czasu drażnią mnie bardzo jakości obrazu. Zauważyłem że, często na obrazie widaczne są małe "morwienia" pikseli. Próbowałem różnych ustawienia wyrazistości itp ,ale żadnych zmian. Być może ktoś z Państwa dostrzeże to na załączniku .fotografia Lg 50Nanocell886pb .zakupiony 3 miesiące temu. Po wystawowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eleonor 307 Posted January 22, 2023 No no .... Dużo mi to zdjęcie dało do myślenia ... nic nie wiem Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZDR XXL 0 Posted January 22, 2023 6 minut temu, Eleonor napisał: No no .... Dużo mi to zdjęcie dało do myślenia ... nic nie wiem Tak się znasz . Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZDR XXL 0 Posted January 22, 2023 5 godzin temu, ZDR XXL napisał: Witam Serdecznie. Mam pytanie. Od jakieś czasu drażnią mnie bardzo jakości obrazu. Zauważyłem że, często na obrazie widaczne są małe "morwienia" pikseli. Próbowałem różnych ustawienia wyrazistości itp ,ale żadnych zmian. Być może ktoś z Państwa dostrzeże to na załączniku .fotografia Lg 50Nanocell886pb .zakupiony 3 miesiące temu. Po wystawowy. Dostrzegłem teraz że to zależy od filmu.czy jakości nadawanego filmu.w w 4k jestem ok. Gorzej jest na Amazon prime HD Quote Share this post Link to post Share on other sites