michal25n 0 Napisano 26 Grudnia 2022 Cześć,Czy takie podświetlanie jak na zdjęciach to norma czy cos jest fabrycznie popsute Philips 75PUS88087/12?Jest nowy mogę go zwrócić (tylko ze ledwo do samochodu mi się zmieści) ale jak wezmę drugi będzie tak samo? Ma ktoś doświadczenie z tym modelem czy wszystkie Ledy są teraz takie jakie są. Jak kupię sony Sony 75X90K ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomy_pl 2 Napisano 31 Grudnia 2022 (edytowane) To co ostatnio dzieje się z TV tej marki to jakaś kpina względem klientów - niedawno to przerabiałem. Wg polskiego przedstawicielstwa to normalne zachowanie - szkoda czasu na jakiekolwiek reklamacje i próby skorzystania z praw gwarancyjnych. Jak mogłeś to mam nadzieję, że oddałeś - kolejny egzemplarz idę o zakład będzie identyczny więc sugeruję trzymać się z dala od tej marki (no chyba, że OLED). Rozwiązanie OLED lub Mini LED i masz dożywotni spokój z ghostingiem/cloudingiem związanym z podświetlaniem matrycy. Edytowane 31 Grudnia 2022 przez tomy_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal25n 0 Napisano 1 Stycznia 2023 Oddałem, dołożyłem trochę kasy i kupiłem SAMSUNG QE75QN85B i jestem zadowolony wiem ze to mini led ale porównując tego philipsa to niebo a ziemia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomy_pl 2 Napisano 1 Stycznia 2023 Godzinę temu, michal25n napisał: Oddałem, dołożyłem trochę kasy i kupiłem SAMSUNG QE75QN85B i jestem zadowolony wiem ze to mini led ale porównując tego philipsa to niebo a ziemia. Bardzo mądry ruch 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 498 Napisano 1 Stycznia 2023 21 godzin temu, tomy_pl napisał: To co ostatnio dzieje się z TV tej marki to jakaś kpina względem klientów - niedawno to przerabiałem. Nie ostatnio tylko od zawsze kiedy marka popadła w chińskie łapki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach