papiwislak 0 Napisano 1 Sierpnia 2022 Mam xboxa series xAmplituner yamaha rx-v381 hdmi 2.2 4k 60hzTv samsung qe65q77AAT jedno hdmi 2.1Gigablue quadJak to wszystko podłączyć zeby wszystko chodziło z pełna mocą obrazu i dzwieku ?Jesli podlacze xboxa do ampli to ampli mi utnie hz..Podłączyć osobno xboxa do tv ? I osobno ampli do tv to nie bede miał dźwięku z xboxa ?Jest tutaj dużo mądrych głów ,proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
passenger35 2 Napisano 1 Sierpnia 2022 Xbox do TV przez HDMI 2.1 Amplituner do TV przez eArcHDMI Tylko tak !! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papiwislak 0 Napisano 1 Sierpnia 2022 i xbox po kablu optycznym do amplitunera ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
passenger35 2 Napisano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie bez kabla optycznego ,po samym eArcHDMI . Tak jak pisałem wyżej: Xbox ------>HDMI-2.1-------------->TV (przy takim podłączeniu będziesz miał 120hz o ile gra tyle obsluguje. ( na warzone możesz sprawdzić bo on obsługuje 120hz) Amplituner------------>eArcHDMI----------->TV Bez żadnych optycznych podłączeń! Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez passenger35 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papiwislak 0 Napisano 1 Sierpnia 2022 dziękuje za pomoc ,tak zrobię.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papiwislak 0 Napisano 4 Sierpnia 2022 oddalem tv do sklepu , clouding na czarnym nawet jak mnie laika przeraza,, zamowilem tv qe65q80aat lepsze podswietlanie podobno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach