Skocz do zawartości
Gmeru

Polsat Sport HD

Rekomendowane odpowiedzi

[quote name='Gmeru' post='69510' date='24.11.2007, 14:08 ']No żeby oglądać obraz HD to musisz mieć dekoder HD ; ) przez inne złącza niż HDMI czy component HD nie zobaczysz obrazu HD na P.SportHD[/quote]
Dzieki za wyjasnienie :) Coz...teraz to mnie nie stac, ale w momencie nieuchronnego zblizania sie Mistrzostw Europy w pilce kopanej trzeba bedzie podjac decyzje... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam, jestem pierwszy na forum.

Kupilem CP z Samsungiem HD. Na Polsat Sport HD mam ciagle jakies fragmenty siatkowki. A czytalem, ze inni ogladaja na tym kanale jakies transmisje z meczy itp. Czy to u mnie jest cos nie tak, czy trzeba miec szczescie i trafic z czasem?

Pozdrawiam
pawl_s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na Polsacie nie ma nic w HD więc to normalne. To tylko testy,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Gmeru' post='78720' date='11.01.2008, 11:29 ']Na Polsacie nie ma nic w HD więc to normalne. To tylko testy,[/quote]
Dzięki za informację. Już myślałem, że coś u mnie nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W HD masz jeszcze ANIXE HD , czasem nadaje ( w bardzo dobrej jakości) Pro7 i SAT1 wszystko po niemiecku.
Jest też ASTRA HD demo.
W/w kanały lecą chyba z ASTRY.
Musisz więc mieć "ZEZA".
POLSAT zablokował wszelkie działania w kierunku HD.
Wczoraj potwierdzili wejście na giełdę w I kw 2008, więc będzie w prospekcie emisyjnym co poczytać o planach.
TYlko, że giełda pikuje i może to poważnie opóźnić ich debiut. Edytowane przez dominikjestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jakie jest najlepsze rozwiazanie na chwile obecna aby ogladac posat sport hd, mam dekoder samsunga ale niestety bez hdmi. co najlepiej kupic? a moze polsat zamienia stare dekodery na nowe z hdmi z jakas doplata? jesli ktos ma jakies dokladne wiadomosci to prosze o info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='matisk' post='102407' date='17.05.2008, 19:40 ']jakie jest najlepsze rozwiazanie na chwile obecna aby ogladac posat sport hd, mam dekoder samsunga ale niestety bez hdmi. co najlepiej kupic? a moze polsat zamienia stare dekodery na nowe z hdmi z jakas doplata? jesli ktos ma jakies dokladne wiadomosci to prosze o info[/quote]
jesli masz tuner bez hdmi to zapewne tuner sd , zeby oglądac hd musisz kupic tuner samsunga hd , inaczej nie da rady na tą chwile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat długo nie odświerzany co tyklo świadczy o rozwoju kanału ;):D:D LOL Ja mam tylko pytanie czy ktoś może orientuje się, bądźma namiar na stronę zawierającą takie informacje, co w ogóle polsat sport ma zamiar pokazywac na tym kanale?? Przyznam, że mam od miesiąca ten kanał u siebie w ramach testów i jedyne co było na żywo to 2 mecze pucharu ekstraklasy w zeszłym tygodniu oraz siatkówka plażowa wczoraj, która mnie nie interesuje. Jutro mam podjąć decyzję odnośnie tego czy wejść w tę ofertę. Nie znam jeszcze szczegółów konkretnych za ile, natomiast zastanawiam się czy warto płacić cokolwiek ekstra za coś, co nic nie wnosi :lol: Z drugiej strony wakacje to okres ogórkowy i być może tych transmisji będzie więcej, sęk w tym że właśnie nie mam takiej wiedzy, którą być może ktoś posiada. Także napiszcie na co można liczyć w polsacie sport HD (poza wiecznymi powtórkami z Euro 2008 i ligi światowej siatkówki :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi