Migot 7 Napisano 13 Października 2021 Cześć, Właśnie do mnie przyszedł mój nowy telewizor na androidzie Panasonic 58jx800e. Z racji tego, że jest to dosyć świeży model, to nigdzie nie mogę znaleźć ustawień obrazu. Barwę ustawię wedle własnych preferencji ale kompletnie nie wiem co zrobić z resztą ustawień. Czy mógłby ktoś się podzielić swoimi ustawieniami? Nie bardzo wiem, czy zostawiać te ulepszacze, co zostawić włączone a co koniecznie wyłączyć . Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 693 Napisano 13 Października 2021 Wejdź w test Panasonica na portalu gx800 bodaj był. Ustawienia tryb kino lub prawdziwe kino, temp. barwowa Ciepły 1 lub Ciepły 2. Ulepszacze generalnie wszystkie na off. Czujnik światła można zostawić na on. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Migot 7 Napisano 14 Października 2021 Oo dziękuję, zaraz poustawiam. Nawet nie wiedziałem że mam matrycę VA:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rysiek80 0 Napisano 16 Grudnia 2021 Wejdź w test Panasonica na portalu gx800 bodaj był. Ustawienia tryb kino lub prawdziwe kino, temp. barwowa Ciepły 1 lub Ciepły 2. Ulepszacze generalnie wszystkie na off. Czujnik światła można zostawić na on.Możesz dać linka do tej strony , google nie wypluwa mi czegos takiego tylko aparat foto gx800Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach