Odrimse 0 Napisano 5 Października 2021 Witajcie, Mam okazję kupić zupełnie nowe modele TV jak w tytule. Budżet to max 5800zł. TV będzie używany w 90% do Netflix, HBOGo oraz konsola. Widziałem na żywo obraz w LG 65NANO993NA na własnym materiale video i musze powiedzieć, że jest ok. Natomiast LG 65NANO923PB lub Sony 65xH9505 mogę nabyć za około 1000zł taniej. Proszę zatem o pomoc w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelkon4 19 Napisano 5 Października 2021 Sony . Lg słaba matryca ipsWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odrimse 0 Napisano 5 Października 2021 2 godziny temu, pawelkon4 napisał: Sony . Lg słaba matryca ips Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Co dokładnie oznacza ,,słaba" ? Czy w sony obraz będzie najprościej mówiąc ładniejszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiojaworzno 160 Napisano 5 Października 2021 między Sony a tymi LG jest przepaść na korzyść japończyków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 693 Napisano 5 Października 2021 Tak jak koledzy piszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odrimse 0 Napisano 6 Października 2021 Dziękuję wszystkim za rady. Ostatecznie wybór padł na TCL 65C825 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach