FASTT 1 Napisano 22 Kwietnia 2021 Witam, ma problem najprawdopodobniej z amlitunerem ONKYO TX-SR 578. Po podpięciu słuchawek HyperX Cloud II do ww. amplitunera dzwiek jest nie wyraźny, trzeszczy i jest cichy. Słuchawki podpiołem w miejsce phones przy pomocy kabla jack 6,3/3,5mm https://allegro.pl/oferta/kabel-wtyk-jack-6-3-gniazdo-3-5-vitalco-mk69-5m-9521214751 Słuchawki nie uszkodzone ponieważ używam je na codzień podłączając pod pada z konsoli lub TV. Czy av uszkodzone ma wejscie słuchawkowe czy to wina nie odpowiednich słuchawek? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 746 Napisano 22 Kwietnia 2021 Jeśli coś trzeszczy i dźwięk jest niewyraźny to najpewniej coś jest uszkodzone. Natomiast jeżeli dźwięk jest niskiej jakości, płytki, słuchawki grają „słabo” to wsio jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FASTT 1 Napisano 22 Kwietnia 2021 Te słyszane przeze mnie trzaski to chyba rzeczywiście słaba jakość dźwięku Obecnie słuchawki mam podpięte pod pada i jest nieźle choć myślałem że dźwięk z aplitunera bedzie lepszy.Czemu tak słabo to gra? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FASTT 1 Napisano 26 Kwietnia 2021 Problem rozwiązany.Okazało się że kabel duży jack/maly jack jest uszkodzony.Zastosowałem przejściówkę i jest ok. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 746 Napisano 26 Kwietnia 2021 Super, ze dałeś radę 🙂👍 A gra słabo bo producenci żałują obecnie na jakości jak tylko się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach