Lukasz Z 0 Napisano 5 Stycznia 2021 Testowo zamowilem i kupilem sobie problem. Ten soundbar opisywany jako bardzo dobry do filmu i muzyki a dla mnie zupelnie nie ma on gory( wosokich czestotliwosci). Juz moj tv lg c9 fajniej gra gitary w highway to hell... To samo w filmie, a to wazniejsze dla mnie niz muzyka. W dodatku mam kanape zaraz pod sciana i satelitki graja glosniej niz przod. Mimo kalibracji i ustawieniu satelitek na minimum... Da sie cos tutaj wywalczyc jak front jest 6m od glowy a satelitki gora 50 cm? Chyba zwroce ten soundbar a nie 5.1 w kolumnach. Tylko zastanawiam sie co za niego. Nie jestem az tak wymagajacy i moze jakis soundbar by wystarczyl. Tylko zastanawiam sie czy jest sens testowac samsung q950t. napewno sonos arc by sie sprawdzil ale cena z sub i satelitkami to 9000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UHD fan 142 Napisano 6 Stycznia 2021 Cytat gitary w highway to hell.. To średni zakres pasma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 6 Stycznia 2021 10 godzin temu, Lukasz Z napisał: Testowo zamowilem i kupilem sobie problem. Ten soundbar opisywany jako bardzo dobry do filmu i muzyki a dla mnie zupelnie nie ma on gory( wosokich czestotliwosci). Juz moj tv lg c9 fajniej gra gitary w highway to hell... a masz załączony jakiś system wirtualizacji dzwięku w tej belce? to lepiej wyłączyć sony xf9 potrafił wyciąć np. "stepowanie" jak miał załączony virtual sound Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach