Mateusz B 0 Posted December 24, 2020 Witam, Mam na oku Toshiba 65UL3063DG. W zasadzie to jedyny telewizor w tym rozmiarze który pasuje fizycznie do szafki oraz do budżetu :) Niestety w internecie zupelnie brak informacji oprócz specyfikacji producenta :( Parametry ma calkiem fajne- głosniki 24W plus wewnetrzny subwoofer, dolby vision itd. Ma służyć do kablówki, netflixa i youtube. Ma ktoś doświadczenia z tym modelem? Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
koralgool 187 Posted December 24, 2020 Jeśli budżet jest sztywny to słyszałem że ponoć nawet warto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mateusz B 0 Posted December 24, 2020 Jest sztywny hehe Bardzo mocno mnie interesuje ten model. Boje sie troche ekosystemy Toshiby, ale w zasadzie ma służyć tylko do wlaczania netflixa i youtuba...aaa i jeszcze vod tvp przez przegladarke. Jest D-Led wiec jako tako powinien swiecic... Czy ktos jeszcze mial przyjemnosc z tym modelem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jakub Jewuła 0 Posted February 16, 2021 Dzień dobry I jak - kupiłeś Toshibę? Też się zastanawiam na ich TV i zbieram wszystkie informacje, niestety nie jest ich za wiele... Interesuje mnie wersja z ich SmartTV bez Androida, więc jakbyś miał już doświadczenie to proszę napisz kilka słów Jakub Quote Share this post Link to post Share on other sites