sharan 14 Napisano 14 Lipca 2020 Witam. Od dwóch dni nie mogę przełączać kanałów pilotem. Nie działa wejście hdmi. TV można włączyć tylko jak odłączę go z prądu i włączę po minucie. W serwisie powiedzieli, żeby odłączyć TV hybrydową. Tylko,że ja ją chyba dopiero włączyłem. W tej chwili mogę przełączać kanały przez pilota , ale jest to chyba na tej TV hybrydowej właśnie. Nie mogę wejść w menu, żeby to wyłączyć , bo nie wyświetla się na ekranie Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaliGdynia 24 Napisano 14 Lipca 2020 Przytrzymaj zielony przycisk dłużej około 5sekund i uruchom tv ponownie. Po tym wejdź w ustawienia i jeszcze raz mu zrób reset z czyszczeniem wszystkiego. Ustawienia/resetowanie/wymaz dane/przywracanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharan 14 Napisano 14 Lipca 2020 7 minut temu, BaliGdynia napisał: Przytrzymaj zielony przycisk dłużej około 5sekund i uruchom tv ponownie. Po tym wejdź w ustawienia i jeszcze raz mu zrób reset z czyszczeniem wszystkiego. Ustawienia/resetowanie/wymaz dane/przywracanie. Wiesz jak w ustawieniach wyłączyć tv hybrydową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach