Redakcja 16 853 Napisano 2 Czerwca 2020 Firma Hisense potwierdziła, że telewizory z jej nowej linii otrzymają wsparcie dla dwóch technologii HDR: Dolby Vision i HDR10+. Ponadto przedstawiciele serii U8QF, U7QF będą mieć na pokładzie Dolby Atmos. Przeczytaj całość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariobull 50 Napisano 2 Czerwca 2020 Czy ktoś z redakcji się orientuje czy tv tej marki sprzedawane w Media Expert to oficjalna dystrybucja? I czy to oznacza, że marka weszła na nasz rynek?Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiojaworzno 187 Napisano 2 Czerwca 2020 Na stronie Hisense jest przekierowanie do zakupu na stronę Mediaexpert. Więc to musi być oficjalna dystrybucjaWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariobull 50 Napisano 30 Czerwca 2020 No i są już nowe modele z cenami na stronie sklepu. Na razie wersje 55 calowe. Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach