Skocz do zawartości
  • 0
Damian75

Pomoc w doborze telewizora

Pytanie

Witam wszystkich. Proszę o pomoc w doborze tv do pokoju. Jako, że jestem zupełnym laikiem,zwracam się do Was forumowicze.

1. 21m²

2.od 2.30-3.80

3. 2-4

4.na wprost i lekko na bok ok 40 at

5. stać na wys 110cm

6.z lewej strony tv,są rolety

7.Lg 42 z 2009r

8. Matryca 120hz, HDR,dolby vision itd

9. Napewno HD, 4k

10. Dekoder Polsatu, Xbox 360

11.z przerwami od rana do późnej nocy

12.nie znam się

13. Informacje, filmy,sport LM

14.tak

15.tak, Xbox 360-ok 40% tydzień

16.patrz pkt 11

17. Nie wiem,napewno min 65 cali

18.???

19.bez znaczenia

20. Nie

21. 4000-6000tys

22. Nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam, propozycji może być wiele ale mi nasuwa się 65pus7304 od philipsa. Masz bardzo dobry kąt oglądania bo matryca jest ips, posiada wszystkie standardy HDR I Dolby vision. Jest bardzo jasny więc pokaże pazur przy DV. Do tego masz smarta na androidzie więc na długi czas nie musisz się martwić że jakaś aplikacja zniknie. Co prawda nie ma 120hz ale na własne oczy widziałem jak daje sobie radę z płynnością i jest naprawdę bardzo bardzo dobrze. Na dodatek masz ambilight więc zyskasz lepszą czerń i ogólne odczucia podczas oglądania będą na plus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • -1

W sumie LG 65B9, dobry podstawowy model Oledowy lub dołożyć do lepszego 65oled804/854 od Philips, mam w 55 calach ten model i bardzo jestem zadowolony. Mam podpiętą konsole XBOX One S i śmiga rewelacyjnie od razu przechodzi w tryb obrazu HDR Gra/Gra.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi