Witam serdecznie wszystkich na forum. Mam nietypowe pytanie odnośnie usługiinternet@Tvw samsung le40c650. Do zeszłego weekendu działało wszystko pięknie. Zero zacięć i pełna płynność odtwarzania zawartości z IPLA , TVP Vod i TVN player. I nagle bez żadnej aktualizacji nastąpił jakiś błąd z dnia na dzień który usunął wszystkie appki i niema możliwości ponownej instalacji nawet po zmianie regionu w Tv na Polskę . Jestem teraz w Norwegii i kupę lat odbierało mi to bez zastrzeżeń wiec prosiłbym o pomoc . Wiem ze Tv jest już bardzo stary ale działa dobrze i nie zamierzam jeszcze zmieniać. Z góry dziękuje i pozdrawiam
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później.
Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.
Witam serdecznie wszystkich na forum. Mam nietypowe pytanie odnośnie usługi internet@Tv w samsung le40c650. Do zeszłego weekendu działało wszystko pięknie. Zero zacięć i pełna płynność odtwarzania zawartości z IPLA , TVP Vod i TVN player. I nagle bez żadnej aktualizacji nastąpił jakiś błąd z dnia na dzień który usunął wszystkie appki i niema możliwości ponownej instalacji nawet po zmianie regionu w Tv na Polskę . Jestem teraz w Norwegii i kupę lat odbierało mi to bez zastrzeżeń wiec prosiłbym o pomoc . Wiem ze Tv jest już bardzo stary ale działa dobrze i nie zamierzam jeszcze zmieniać. Z góry dziękuje i pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi