Daniel Ataki 0 Napisano 24 Sierpnia 2019 Hey, Ostatnio w salonie Samsunga otrzymałem bardzo intratną ofertę i zastanawiam się czy warto z niej skorzystać. Telewizor https://www.samsung.com/pl/tvs/qledtv-q60r/QE65Q60RATXXH/ na sklepie jest w cenie 5300zł, Pan zaoferował 4500zł do końca sierpnia. Co o tym myślicie? Czy warto brać? Czy w tej półce cenowej znajdzie się coś lepszego? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldo94 482 Napisano 24 Sierpnia 2019 38 minut temu, Daniel Ataki napisał: na sklepie jest w cenie 5300zł, Pan zaoferował 4500zł do końca sierpnia. Co o tym myślicie? Czy warto brać? Czy w tej półce cenowej znajdzie się coś lepszego? Jeśli możesz to dołóz do Sony 65XF9005, a jak nie to bierz Samsunga w tych pieniądzach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel Ataki 0 Napisano 24 Sierpnia 2019 5 godzin temu, Waldo94 napisał: Jeśli możesz to dołóz do Sony 65XF9005, a jak nie to bierz Samsunga w tych pieniądzach. Niestety Sony wykracza lekko poza mój budżet. Czytałem jeszcze że podobno wersja Samsunga z poprzedniego roku plasuje się lepiej. Myślisz że warto poszukać tv z poprzednich generacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldo94 482 Napisano 25 Sierpnia 2019 8 godzin temu, Daniel Ataki napisał: Niestety Sony wykracza lekko poza mój budżet. Czytałem jeszcze że podobno wersja Samsunga z poprzedniego roku plasuje się lepiej. Myślisz że warto poszukać tv z poprzednich generacji? Nowego NU8002 już napewno nie znajdziesz, a Q60R to jego właściwy następca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach