Skocz do zawartości
phonik

Problem z korzystaniem z forum

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od dzis mam powazne trudnosci z dostaniem sie na forum, podejzewam ze problem jest zwiazany z shoutboxem. Korzystam z Opery. Gdy probuje otworzyc jakakolwiek strone forum, strona zaraz po zaladowaniu odswieza sie sama (!) i juz sie nie pojawia (tzn. zostaje puste okno strony w operze i adres na pasku adresu, jak i w belce na gorze). Moze ktos ma podobny problem, albo wie jak go rozwiazac? Bede wdzieczny za pomoc.

pozdr

phonik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
U mnie jest tak samo - Firefox się odświeża i odświeża i nic - biały ekran. Nawet wstecz nie ratuje (na dłużej) Teraz piszę na IE ale go nie lubię - brrr

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wyłączcie sobie ten boski wynalazek w ustawieniach profilu i będzie działać.

pzdr,
helcik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
z mozilla mi ca?y czas wraca --jaki wynalazek wy??czy?-- problem od wczoraj - wstecz nie pomaga -- Edytowane przez mac23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na Firefoxie nie idzie normalnie korzystać z forum. Powrót pomaga tylko na moment.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W Operze, można także wyłączyć obsługę JavaScript dla danej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
z explorer jest ok
Mozilla nie nie idzie - cały czas wraca- ( jak się wylogogowałem w foxie to jest ok) - w czym problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='HDTV_Fan' post='41754' date='13.03.2007, 19:56 ']A jak to wyłaczyc w moim profilu ?[/quote]
Kliknij link "Shoutbox" na górze strony -> My Prefs -> Display Global Shoutbox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Słuchajcie można wyłączyć forum no ale chyba nie ma co... sprawa się wyjaśnia z home.pl. Lepiej tylko IE niż nic. Naprawdę działamy. Ja chcę żeby był Shotubox itd bo to jest fajna sprawa i ma to działać na wszystkim bo ich powystrzelam (w sumie nasza wspolna składka tam idzie....i to DUŻAAA).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zamiast odświerzenia na pasku stanu tunderbirda: "Przesyłanie danych home.hit.gemius.pl...", wyłączenie shoutboxa rozwiązuje problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pisze z Opery. Tu już działa. (razem z SBoxem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Potwierdzam, wylaczenie shoutboxa w profilu rozwiazuje problem. Ale kwestia nadal pozostaje. Korzystam z roznych forow i trackerow torrentowych na ktorych sa shoutboxy i wszedzie dziala to bez zarzutu, tylko tutaj taka kaszanka na gazecie... Mam nadzieje ze cos panowie poradzicie, powodzenia!

pozdr

phonik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie w Firefox'ie działa dobrze. A poza tym to witam, bo to mój pierwszy (testowy ;) ) post

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi