Gmeru 2 224 Napisano 31 Lipca 2019 Rok 2019 przynosi kolejne zmiany w doskonałym systemie multimedialnym jakim niewątpliwie jest webOS w telewizorach marki LG. Firma dodała kilka nowych funkcji. część z nich przeprojektowała. Przyglądamy się tym zmianom w poniższym teście. Przeczytaj całość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooyek84 8 Napisano 31 Lipca 2019 Ja ciągle nie rozumiem jak niby działa ten przycisk movies, bo u mnie to on włącza zupełnie inny serwis jakiś rakuten, w którym jest sporo różnych filmów, za które trzeba normalnie płacić. Za każdy jeden z osobna. Można zapłacić za wypożyczenie albo można film kupić, ale jak wy tym przyciskiem włączacie Netflixa, Amazona czy inne HBO, to nie mam zielonego pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 1 Sierpnia 2019 Jaki masz pilot ? U mnie na pilocie od C9 AN-MR19BA mam klawisze bezpośrednie do Netflix , Amazon , oraz ten Movies - on jest od Rakutena Inne serwisy możesz sobie pod dany klawisz przypisać jak chcesz np Ipal pod 2 , Player pod 3 itd .... Jeżeli odinstalujesz Rakutena to gdy ten klawisz klikniesz przeniesie Cie do planszy gdzie możesz znowu zainstalować Rakuten Ipla ,Player ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooyek84 8 Napisano 1 Sierpnia 2019 Ja mam taki sam pilot w takim razie. Ale to już nawet nie chodzi o to co mogę pod niego przypisać - w sensie pod przycisk movies, tylko o to, że nie da się żeby pod tym przyciskiem były wszystkie serwisy które opłacam, bo tak rozumiem to, co jest napisane w artykule powyżej i to samo pisali w recenzji C9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 1 Sierpnia 2019 No to pytanie do Gmeru : Jak do tej pory nie umiem zrobić by np nasz portal umieścić tak jak Tobie to wyszło : Co trzeba zrobić ? Oraz : Cytat Po naciśnięciu MOVIES na naszym ekranie pojawia się serwis, który agreguje wszystkie serwisy wideo. Dzięki niej, możemy bardzo szybko wyszukać interesujący nas film czy serial we wszystkich serwisach jakie subskrybujemy:Źródło: https://hdtvpolska.com/airplay-2-w-lg-tv-2019-test-co-nowego-w-webos/?showfull=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorensen1 0 Napisano 1 Sierpnia 2019 witam, mi tez przycisk movies wywołuje apke rakuten. Jeszcze mam problem z homekit . Po aktualizacji wyskoczyło okno na tv czy chce polaczyc iphon, chciałem ale teraz chciałbym to zrobic na 2 iphonie i nie wiem jak wywołac cały proces łaczenia. Kiedy w iphonie zaczynam dodawanie akcesorium czeka na kod a tv nic nie robi, w ustawieniach nie widze tego. Proszę o porade jak to zrobic?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 1 Sierpnia 2019 Zatem cała nadzieja w Gmeru może zdradzi nam co źle robimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Krawczykowski 0 Napisano 2 Sierpnia 2019 Czy przy tej aktualizacji pojawiała się aplikacja Apple TV tak jak na Samsungach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 224 Napisano 2 Sierpnia 2019 Apple TV jest póki co na wyłączność na Samsung. Gdyby był na innych tv na pewno pojawiłoby się o tym info w teście. Co do waszych pytań, spakowałem już C9 ale jak przyjedzie E9 wrócę do tematu. Może się ktoś wypowie kto ma ten telewizor już? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorensen1 0 Napisano 2 Sierpnia 2019 napisałem do BOK LG w sprawie przycisku, odpowiedzieli ze obecnie ten przycik wywołuje tylko apke Rakuten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 2 Sierpnia 2019 No tak .. to pewnie już tak zostanie A żeby pojawiło się takie menu : należy w szukaj wpisać ,, movie ,, i jest jak na fotce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooyek84 8 Napisano 2 Sierpnia 2019 Ten rakuten to w sumie spoko serwis, filmów tam dla mnie jest więcej ciekawych niż na Amazonie i Netflixie razem wziętych, ale płacić za każdy jeden, słabo 😒 szkoda, że nie jest to usługa abonamemtowa jak cała reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach