marsellus_w 62 Napisano 1 Marca 2019 Zobacz ofertę LG Oled 55 EC 930.Sprzedam. Sprzedam tv OLED LG 55 EC 930. test tu NIGDY NIE NAPRAWIANY. 100% sprawny technicznie. Stan igła,bez wypaleń,bez przebarwień ekranu,bez powidoków. Użytkowany "normalnie" czyli tv c+,hbo, netflix itp. Nie oglądałem na nim programów informacyjnych-głównie filmy,seriale sport. ? Nie wiem ile ma wyświeconych godzin, ponieważ LG z jedną z aktualizacji zabrało możliwość sprawdzenia stanu licznika. Dwa piloty i oryginalny karton w zestawie. Odbiór osobisty w Poznaniu. Mogę podesłać więcej zdj.na pw. Sprzedaję bo kupiłem model 65E7V. CENA 2800PLN. Cena 2.800,00 zł Dodający marsellus_w Wysłano 01.03.2019 Kategoria Telewizory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marsellus_w 62 Napisano 1 Marca 2019 TV kupiony w Media Markt w 10.2015. Na gwarancji do października 2020r. Dowód zakupu w postaci paragonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach